Спільнота «Коронавірус_інфо» увійшла у топ-5 престижної європейської премії

Спільнота «Коронавірус_інфо» увійшла у топ-5 престижної європейської премії

15:18,
9 Грудня 2020
1549

Спільнота «Коронавірус_інфо» увійшла у топ-5 престижної європейської премії

15:18,
9 Грудня 2020
1549
Спільнота «Коронавірус_інфо» увійшла у топ-5 престижної європейської премії
Спільнота «Коронавірус_інфо» увійшла у топ-5 престижної європейської премії
Автори:
Кейс увійшов до п’ятірки найефективніших кампаній у категоріях «Управління проблемами та репутацією (COVID-19)» та «Багатоканальні комунікації».

Кампанія із протидії коронавірусу «Коронавірус_інфо» від Інституту когнітивного моделювання увійшла в шорт-лист престижної міжнародної премії European Excellence Awards 2020 одразу у двох номінаціях. Про це MediaSapiens повідомили у пресслужбі Інституту когнітивного моделювання.

Кейс увійшов до п’ятірки найефективніших кампаній у категоріях «Управління проблемами та репутацією (COVID-19)» та «Багатоканальні комунікації». Інститут когнітивного моделювання змагався в одній номінації із такими міжнародними організаціями, як Facebook, Deutsche Post та іншими.

«Коронавірус_інфо» став ефективним механізмом інформування українців про загрози COVID-19 та заходи з його запобігання. За 3 дні спільнота «Коронавірус_інфо» у Viber стала найбільшою, а Telegram-канал увійшов у рейтинг найдостовірніших каналів про COVID-19 у світі. Загалом інформаційна кампанія проти COVID-19 охопила 27,7 мільйона українців.

«Коронавірус_інфо» — наймасштабніша інформаційна кампанія в Україні. Структурована та систематизована, результати якої зафіксували провідні компанії Google, Facebook, Viber та Telegram. Для реалізації проєкту було налагоджено співробітництво зі світовими цифровими гігантами, це успішний кейс приватно-державного партнерства у сфері комунікації. Цей проєкт — відповідь на потужний соціальний виклик. Ми раді, що міжнародна спільнота це відзначила», — розповів засновник Інституту Віктор Березенко.

European Excellence Awards охоплює проєкти від брендингу до кризових комунікацій та  щороку стає форумом європейських компаній для обговорення найбільших комунікаційних досягнень у всій Європі.

Інститут когнітивного моделювання нещодавно увійшов у шорт-лист ще однієї премії у сфері комунікацій Effie Awards — із національною платформою психологічної підтримки «Розкажи мені».

Нагадаємо, Інститут когнітивного моделювання (ІКМ) разом з месенджером Viber створив спільноту «Школа_інфо», у якій публікуватимуть актуальну інформацію у сфері освіти для батьків, вчителів та учнів. 

Фото: IKM

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду