МОЗ не збирається продовжувати карантин вихідного дня

МОЗ не збирається продовжувати карантин вихідного дня

20:51,
30 Листопада 2020
1795

МОЗ не збирається продовжувати карантин вихідного дня

20:51,
30 Листопада 2020
1795
МОЗ не збирається продовжувати карантин вихідного дня
МОЗ не збирається продовжувати карантин вихідного дня
Автори:
Наступного тижня будуть аналізувати, як спрацював карантин у попередні вікенди.

Міністерство охорони здоров'я України не планує рекомендувати Кабміну продовжувати карантин вихідного дня, який діяв у листопаді. Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» сказав голова МОЗ Максим Степанов.

«Не думаю, що ми будемо робити таку пропозицію», - відповів він на запитання про можливість продовження такого карантину.

За словами міністра, результати карантину вихідного дня та його ефективність можна буде оцінити наступного тижня.

«Остаточні результати ми побачимо наступного тижня, як спрацювали всі без винятку карантини вихідного дня впродовж трьох пар вихідних, які були. Але хочу однозначно сказати, що ми пам'ятаємо, як пройшли перші вихідні, коли, м'яко кажучи, не дотримувалися карантину вихідного дня. Але все-таки бачимо тенденцію до зменшення динаміки зростання... Ми не досягли того ефекту, на який розраховували спочатку, українці не дотримувалися карантину в повному обсязі, як ми прописували», - сказав Максим Степанов.

Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що уряд розробляє план Б на випадок, якщо не спрацює карантин вихідного дня. Пізніше стало відомо, що в Кабміні розглядають можливість двотижневого локдауну на новорічні свята. 30 листопада речниця президента України Юлія Мендель заявила, що точної дати введення локдауну наразі немає.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду