У Литві з понеділка запроваджують жорсткий карантин

У Литві з понеділка запроваджують жорсткий карантин

17:46,
4 Листопада 2020
1597

У Литві з понеділка запроваджують жорсткий карантин

17:46,
4 Листопада 2020
1597
У Литві з понеділка запроваджують жорсткий карантин
У Литві з понеділка запроваджують жорсткий карантин
Автори:
Згідно з новими обмеженнями, у громадських місцях можна буде перебувати групами не більше 5 осіб

З понеділка, 7 листопада у Литві запроваджується карантин. Він триватиме три тижні - до 29 листопада, повідомляє видання Delfi.

Згідно з новими обмеженнями, у громадських місцях можна буде перебувати групами не більше 5 осіб (за винятком членів родин), також потрібно буде дотримуватися відстані мінімум у 2 м між окремими групами людей, уникати прямого фізичного контакту та дотримуватися вимог гігієни. 

Похорони зможуть відвідувати не більше 10 осіб. Маски в громадських місцях повинні носити всі жителі старші 6 років.

Маски не потрібні тим, хто займається спортом на вулиці, або бере участь в змаганнях. За межами населених пунктів можна перебувати без масок, якщо в радіусі 20 м немає інших людей, за винятком членів родини. Також будуть обмежені поїздки в міському, приміському та міжміському транспорті — можна займати тільки сидячі місця і сидіти в 1 м один від одного.

Також жителям країни буде дозволено виходити з дому тільки на роботу, в магазин, в медустанову або для отримання інших послуг. Під час карантину будуть заборонені всі комерційні та некомерційні культурні, розважальні та спортивні заходи, ярмарки та інші збори, які проводять в приміщенні й на свіжому повітрі. Спортивні змагання будуть проходити без глядачів.

Станом на 4 листопада в Литві коронавірусом заразилися 18 092 особи, 182 з них померли.

Нагадаємо, через зростання кількості хворих на COVID-19 уряд Італії вирішив запровадити комендантську годину з 5 листопада.

Фото: Jūsų Panevėžys

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду