Трамп пообіцяв американцям безкоштовні ліки від коронавірусу

Трамп пообіцяв американцям безкоштовні ліки від коронавірусу

10:50,
8 Жовтня 2020
1650

Трамп пообіцяв американцям безкоштовні ліки від коронавірусу

10:50,
8 Жовтня 2020
1650
Трамп пообіцяв американцям безкоштовні ліки від коронавірусу
Трамп пообіцяв американцям безкоштовні ліки від коронавірусу
Автори:
Трамп пообіцяв забезпечити американські лікарні препаратом Regeneron, яким лікували його.

Президент США Дональд Трамп, який перехворів на COVID-19, пообіцяв забезпечити медичні заклади країни безкоштовними препаратами, якими лікували його самого. Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому в його Twiitter.

За словами президента, ключову роль в його лікуванні зіграв препарат Regeneron, після прийняття якого йому відразу ж стало краще.

«Я хочу, щоб у кожного було таке ж лікування, як у вашого президента. Я хочу, щоб ви отримали те ж саме, що було в мене, і я зроблю це безкоштовним. Ви не будете за це платити. Це була не ваша вина, що це сталося, це вина Китаю, і Китай заплатить високу ціну за те, що він зробив з цією країною і з усім світом», - заявив Трамп.

2 жовтня президент США Дональд Трамп повідомив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Також захворіла перша леді Меланія і радниця президента Гоуп Гікс. 

У Білому домі запевнили, що Трамп має легкі симптоми хвороби. Він самоізолювався у президентській резиденції. Увечері того ж дня Трамп заявив, що загалом почувається добре, але є певна слабкість, тому його доправили до військового госпіталю.

5 вересня Трамп покинув військово-медичний центр Волтера Ріда, де він лікувався від коронавірусу. Перед тим він кортежем проїхав перед мітингом своїх прихильників. Кілька агентів його секретної охорони поскаржилися на зневажливе ставлення до них.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп ще з самого початку знав і навмисне применшував небезпеку коронавірусу, «щоб не сіяти паніку». Це випливає з інтерв'ю, яке Трамп дав американському журналісту Бобу Вудворду для його книги «Лють» («Rage»).

Фото: Twitter

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду