ms.detector.media
MediaSapiens
08.10.2020 10:50
Трамп пообіцяв американцям безкоштовні ліки від коронавірусу
Трамп пообіцяв американцям безкоштовні ліки від коронавірусу
Трамп пообіцяв забезпечити американські лікарні препаратом Regeneron, яким лікували його.

Президент США Дональд Трамп, який перехворів на COVID-19, пообіцяв забезпечити медичні заклади країни безкоштовними препаратами, якими лікували його самого. Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому в його Twiitter.

За словами президента, ключову роль в його лікуванні зіграв препарат Regeneron, після прийняття якого йому відразу ж стало краще.

A MESSAGE FROM THE PRESIDENT! pic.twitter.com/uhLIcknAjT

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 7, 2020

«Я хочу, щоб у кожного було таке ж лікування, як у вашого президента. Я хочу, щоб ви отримали те ж саме, що було в мене, і я зроблю це безкоштовним. Ви не будете за це платити. Це була не ваша вина, що це сталося, це вина Китаю, і Китай заплатить високу ціну за те, що він зробив з цією країною і з усім світом», - заявив Трамп.

2 жовтня президент США Дональд Трамп повідомив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Також захворіла перша леді Меланія і радниця президента Гоуп Гікс. 

У Білому домі запевнили, що Трамп має легкі симптоми хвороби. Він самоізолювався у президентській резиденції. Увечері того ж дня Трамп заявив, що загалом почувається добре, але є певна слабкість, тому його доправили до військового госпіталю.

5 вересня Трамп покинув військово-медичний центр Волтера Ріда, де він лікувався від коронавірусу. Перед тим він кортежем проїхав перед мітингом своїх прихильників. Кілька агентів його секретної охорони поскаржилися на зневажливе ставлення до них.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп ще з самого початку знав і навмисне применшував небезпеку коронавірусу, «щоб не сіяти паніку». Це випливає з інтерв'ю, яке Трамп дав американському журналісту Бобу Вудворду для його книги «Лють» («Rage»).

Фото: Twitter

ms.detector.media