Ізраїль запроваджує обмеження через спалах коронавірусу

Ізраїль запроваджує обмеження через спалах коронавірусу

12:29,
14 Вересня 2020
1637

Ізраїль запроваджує обмеження через спалах коронавірусу

12:29,
14 Вересня 2020
1637
Ізраїль запроваджує обмеження через спалах коронавірусу
Ізраїль запроваджує обмеження через спалах коронавірусу
Автори:
Жителям Ізраїлю буде заборонено відходити від своїх будинків на відстань понад 500 метрів.

Уряд Ізраїлю посилює карантин через поширення коронавірусу. Про це повідомляє видання The Jerusalem Post.

Повторний карантин почне діяти з 14:00 18 вересня і триватиме три тижні — до 9 жовтня. В цей час в країні закриють навчальні заклади, ресторани, торговельні та бізнес-центри. Державні установи також будуть працювати з обмеженнями. При цьому аеропорт працюватиме. 

Жителям Ізраїлю буде заборонено відходити від своїх будинків на відстань понад 500 метрів. Подібні строгі карантинні заходи діяли в країні в період з середини березня до початку травня.

«Якщо ми не будемо дотримуватись цих обмежень, то вірус буде поширюватись. Той, хто не буде дотримуватись обмежень, шкодить іншим людям», — заявив прем’єр-міністр країни Бенджамін Нетаньяху.

Він також наголосив, що найближчі два дні уряд країни розгляне інші карантинні обмеження, які можуть запровадити у країні.

За статистикою Університету Джонса Хопкінса, всього в Ізраїлі зафіксовано понад 156 тисяч випадків зараження COVID-19. Більше тисячі людей померли від інфекції, 115 тисяч осіб одужали.

Як повідомляє Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), за минулу добу у світі виявили  307,9 тисячі заражень COVID-19. Це рекордний приріст за весь час пандемії. Загальна кількість заражених COVID-19 у світі наближається до 29 млн осіб. З них 917 тисяч померли.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я Італії посилило карантин через  збільшення кількості хворих на коронавірус. Носіння масок стало обов’язковим з 18:00 до 06:00 на всій території країни в публічних місцях і приміщеннях на відкритому повітрі, а також у громадських місцях (площі, вулиці), де через скупчення людей є ризик підхопити вірус.

Фото: Pixabay

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду