Режисер зняв у Zoom фільм жахів про ютуберів та інтернет-троля

Режисер зняв у Zoom фільм жахів про ютуберів та інтернет-троля

14:21,
19 Червня 2020
2556

Режисер зняв у Zoom фільм жахів про ютуберів та інтернет-троля

14:21,
19 Червня 2020
2556
Режисер зняв у Zoom фільм жахів про ютуберів та інтернет-троля
Режисер зняв у Zoom фільм жахів про ютуберів та інтернет-троля
Автори:
За сюжетом п'ять ютуберів приєднуються до відеодзвінків, після чого їх починає переслідувати загадковий інтернет-троль. Бюджет фільму, за словами режисера, склав нуль доларів.

Низькобюджетний фільм «Unsubscribe» («Відписатися» – MS.) американського режисера Крістіана Нільссона очолив американський кінопрокат після того, як його показали в порожньому кінотеатрі, передає Meduza.

Крістіан Нільссон зізнався, що ідея стати лідером кінопрокату прийшла до нього під час розмови з Еріком Табачом, актором і блогером. Вони жартували, що будь-який фільм, який з'явиться в кінотеатрах під час пандемії, очолить прокат. Вони вирішили скористатися цим і склали план: орендували кінотеатр, щоб залишити собі кожен долар від продажу квитків, і повернути витрачені гроші.

Нільссон за день написав сценарій фільму жахів, протягом тижня його зняли в програмі для відеодзвінків Zoom. За сюжетом п'ять ютуберів приєднуються до відеодзвінків, після чого їх починає переслідувати загадковий інтернет-троль. Бюджет фільму, за словами режисера, склав нуль доларів.

Коли стрічка вже була готова, Нільссон і Табач зняли кінотеатр в містечку Уестгемптон-Біч в штаті Нью-Йорк, викупили в ньому кожне глядацьке місце, після чого 10 червня показали «Unsubscribe» в порожній аудиторії, зазначає Meduza.

Ця хитрість дозволила творцям фільму посісти перше місце за касовими зборами в США - таке повідомлення з'явилося на сайті The Numbers. Там сказано, що «Unsubscribe» очолив прокат зі зборами у 25488 доларів. Після цього інформація про збори фільму з'явилася на поважному касовому трекері Box Office Mojo, додають на сайті.

Для тих, хто не встиг подивитися фільм в кінотеатрах, Крістіан Нільссон опублікував його на платформі Vimeo.

Нагадаємо, раніше блогерка за допомогою фейкових фото зімітувала свою поїздку на Балі.

Фото: Facebook/Christian Nilsson

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду