Уряд Російської Федерації контролюватиме ИТАР-ТАСС, РИА Новости та «Останкино»

00:00,
11 Липня 2011
586

Уряд Російської Федерації контролюватиме ИТАР-ТАСС, РИА Новости та «Останкино»

00:00,
11 Липня 2011
586
Уряд Російської Федерації контролюватиме ИТАР-ТАСС, РИА Новости та «Останкино»
Прем’єр міністр Російської Федерації Володимир Путін віднині буде безпосередньо контролювати найбільш вагомих медіа-мовників держави.  

Відтепер уряд буде напряму керувати, зокрема, «Останкино», ВГТРК, ИТАР-ТАСС та РИА Новости. Голова уряду буде регулювати плани розвитку та затверджувати керівництва цих інформаційних ресурсів.

 

У переліку компаній, які будуть підпорядковані уряду РФ, опинилися медіа-мовники із значним прибутком і вагомою часткою на ринку. Аналітики прогнозують, що цей список з часом може розширюватися. Підприємства, що не потрапили до нього, поки що підпорядковуватимуться галузевим відомствам.

 

Медіа-ресурсам наказано підготувати стратегії їхнього розвитку на найближчі 5-7 років. За недотримання курсу цих стратегій керівництву підприємств загрожує звільнення. 

 

Джерело: Ведомости

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду