Міжнародні журналістські організації захищають суспільні цінності у медіа

00:00,
13 Липня 2011
382

Міжнародні журналістські організації захищають суспільні цінності у медіа

00:00,
13 Липня 2011
382
Міжнародні журналістські організації захищають суспільні цінності у медіа
Якісні громадськиі служби потрібні у медіа, зокрема у сфері теле- та радомовлння, вважає Міжнародна фдерація журналістів.  

Міжнародна федерація журналістів та Європейська федерація журналістів, разом з Глобальною спілкою працівників медіа, розваг та мистецтв (UNI-MEI) висловили спільну підтримку існуванню громадських служб в сфері медіа, зокрема в галузі теле- і радіомовлення.


«В багатьох країнах ми спостерігаємо, як спотворюються цінності, що сповідують громадські служби у медіа-просторі, і це в той час, коли культурне розмаїття та незалежна інформація конче нам необхідні», – каже президент Міжнародної федерація журналістів Джим Бумел’я.

 

Зокрема, в Європі, недостатнє фінансування, приватизація, комерційний та політичний тиск становлять загрозу існуванню власне цінностей громадського мовлення, а також безпосередньо існуванню сотень робочих місць.

 

«Захищати і зміцнювати суспільні цінності в медіа – в інтересах громадськості  аби зробити можливим перенесення та розвиток цих цінностей у регіони або країнах світу, де вони все ще не укріпилися», – сказав президент Європейської федерації журналістів Арне Кеніг.

 

За матеріалами International Federation of Journalists

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду