Триває набір на навчання в проекті «Журналістика Цифрового Майбутнього»

00:00,
12 Жовтня 2010
321

Триває набір на навчання в проекті «Журналістика Цифрового Майбутнього»

00:00,
12 Жовтня 2010
321
Триває набір на навчання в проекті «Журналістика Цифрового Майбутнього»
Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» та Могилянська школа журналістики (НаУКМА) продовжують прийом заявок на участь у проекті «Журналістика цифрового майбутнього». Набір на навчання на спільному проекті фонду та університету розпочався 13 вересня і триватиме до 26 жовтня.

 

Мета проекту: навчання молодих журналістів - лідерів ньюз-румів майбутнього - шляхом долучення їх до цифрової культури нових медіа. Слухачі отримають знання та навички цифрових технологій збору, обробки та розповсюдження інформації від найкращих українських та закордонних викладачів.

 

Навчання відбувається у вигляді тижневих модулів протягом 8 місяців. Кожний модуль присвячений різним аспектам/проблемам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій. Останній модуль є виїзним (ц.р. кращі редакції м. Сан Франциско) та пропонується найкращим слухачам за результатами випускних робіт.

 

Заявки приймаються з 13 вересня по 26 жовтня 2010 року. Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати наступні документи:

 

1.       Заповнену аплікаційну форму, де зазначається рівень освіти апліканта, його досвід та характер медійної діяльності, рівень володіння комп'ютером та рівень знання англійської мови.

2.       Аплікант повинен надати лист підтримки роботодавця, в якому би зазначалося, що роботодавець не заперечує проти відсутності працівника на робочому місці протягом його перебування на навчанні (на увесь термін навчання - 8 тижнів протягом 8 місяців).

3.       Зразки цифрових творчих доробків (фотографій, аудіо- чи відео доробків, блогів чи сайтів), які би демонстрували зацікавленість апліканта у цифрових технологіях. 

 

1-5 листопада 2010 року відбудеться співбесіда із членами Приймальної комісії. Початок навчання - 8 листопада 2010 року. Навчання на проекті є безкоштовним.

 

Нагадуємо, що «Журналістика цифрового майбутнього» є спільним проектом фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Національного університету Києво-Могилянська академія. За 3 роки існування випускниками школи стали 60 журналістів.

 


За більш детальною інформацією звертайтеся:
www.fdu.org.ua; http://j-school.kiev.ua/

Аплікаційна форма за адресою:
(http://j-school.kiev.ua/images/uploads/application_form_dfj.pdf )

Контактні особи:

Світлана Панюшкіна  - керівник програм і проектів фонду Ріната
Ахметова «Розвиток України»

тел. +38 (044) 502-52-16, +38 (050) 348-47-43

e-mail: spanushkina@fdu.org.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду