Професію журналіста газети у США назвали найгіршою

00:00,
25 Квітня 2013
1514

Професію журналіста газети у США назвали найгіршою

00:00,
25 Квітня 2013
1514
Професію журналіста газети у США назвали найгіршою
Видання Career Cast, присвячене питанням роботи і кар’єри, оприлюднило ТОП-200 найкращих професій 2013 року – професія «журналіст газети» (Newspaper Reporter) опинилася у рейтингу на останньому місці.

Укладаючи рейтинг Top 200 Jobs of 2013 («ТОП-200 найкращих професій 2013 року») редакція враховувала декілька професійних аспектів, серед яких, зокрема, прибутки і робоче навантаження.

У рейтингу враховувалися дані Бюро трудової статистики (Bureau of Labor Statistics), Управління з питань охорони праці та здоров’я (Occupational Safety&Health Administration), а також торгових організацій, відзначив у інтерв’ю виданню Poynter редактор Career Cast Тоні Лі (Tony Lee).

Професію газетного журналіста у ТОП-200 випередили, зокрема, професії водія автобуса, збирача сміття, швейцара і дроворуба, зауважує Poynter.

Деякі з причин того, що журналіст газети опинився наприкінці рейтингу професій, не змінювалися протягом останніх 25 років, однак деякі з них – відносно нові, підкреслив Тоні Лі.

Серед таких причин редактор Career Cast назвав низьку оплату праці («Порівняно з іншими видами діяльності, за цю роботу ви ніколи не отримаєте надзвичайно велику грошову винагороду»), стрес-фактори на роботі («Ви працюєте у рамках тотального дедлайну, що призводить до постійного стресу»), більше вимог («Тепер ви також повинні писати у Twitter протягом усього дня, можливо, вести блог, також вам, ймовірно, доведеться знімати відео... Одним словом, вам доводиться робити більше за той самий часовий проміжок»), а також відсутність стабільності («Якщо зараз ви працюєте, до прикладу, на Tribune Company, ви не знаєте, що буде далі. Очевидно, що ви продаєте себе, – однак плани вашого роботодавця залишаються невідомими»).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Eyes Wired Open.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду