Фонд Джона Сміта запрошує взяти участь у Стипендіальній Програмі

00:00,
12 Жовтня 2010
313

Фонд Джона Сміта запрошує взяти участь у Стипендіальній Програмі

00:00,
12 Жовтня 2010
313
Фонд Джона Сміта запрошує взяти участь у Стипендіальній Програмі
Меморіальний Фонд Джона Сміта запрошує взяти участь у Стипендіальній Програмі Джона Сміта 2011 року. Програма орієнтована на молодих і успішних фахівців, що працюють у сферах політики, громадської діяльності, ЗМІ, державної служби та місцевого самоврядування.

 

Фонд Джона Сміта (Великобританія) по 31 грудня 2010 року приймає заявки на участь у Стипендіальній програмі Джона Сміта (John Smith стипендій за програмами) в 2011 році.

 

Програма здійснюється Меморіальним Фондом Джона Сміта у партнерстві з Міністерством юстиції Великобританії, а також за підтримки спонсорів, друзів і піклувальників Фонду.

 

Метою програми є зміцнення та розширення розуміння демократичного процесу та ефективного державного управління за допомогою навчальних семінарів, тренінгів та стажувань, які познайомлять учасників програми з демократичними інститутами Великобританії, а також практичними механізмами суспільства розвиненої демократії, що дозволяють підтримувати і розвивати ідеї верховенства закону, прав людини, соціальної справедливості.

 

Програма надає стипендіатам можливість підвищити свій професійний рівень і познайомитися зі системою управління у Великій Британії.

 

Програма орієнтована на представників Росії, Азербайджану, Вірменії, Грузії, Киргизстану, Молдови та України у віці від 25 до 40 років, які працюють у сфері суспільної та політичної діяльності, державної служби, журналістики та права.

 

Тривалість програми складає 4 тижні, під час яких учасники перебувають у Великобританії (у містах Едінбург і Лондон). Структура програми складається з тематичних семінарів, тренінгів, зустрічей з відомими громадськими та політичними діячами, а також індивідуального стажування (наприклад, в неурядовій організації, органах державної влади або місцевого самоврядування, засобах масової інформації тощо), яка буде організована для кожного учасника відповідно до його професійних інтересів.

 

Досвід роботи:Кандидати повинні мати постійне місце роботи на момент подання та розгляду заявки і мати професійний досвід.

 

Кандидати повинні працювати у сфері політики, у правовій сфері (особливо в галузі прав людини), журналістиці, державних органах влади, недержавних організаціях, що сприяють поширенню демократичних свобод і цінностей і займаються питаннями рівноправності і соціальної справедливості.

 

Всі витрати щодо участі в програмі беруть на себе організатори. Участь у Програмі фінансується Меморіальним Фондом Джона Сміта.

 

Заявки приймаються до 31 грудня 2010 року.

 

Більш детальна інформація та умови участі у програмі доступні на офіційному сайті Фонду Джона Сміта

 

Переклад - Громадський Простір

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду