Новітні дослідження українського медійного середовища. Прес-конференція

00:00,
26 Жовтня 2010
325

Новітні дослідження українського медійного середовища. Прес-конференція

00:00,
26 Жовтня 2010
325
Новітні дослідження українського медійного середовища. Прес-конференція
4 листопада 2010 року о 12.00 в приміщенні конференц-залу «Конгрес» за адресою м. Херсон, вул. Радянська, 7 відбудеться прес-конференція за результатами проекту «Новітні дослідження українського медійного середовища в рамках європейських стандартів»

 

Під час прес-конференції будуть оприлюднені результати дослідження щодо реального стану професійних етичних стандартів журналістської професії та якості діалогу між ЗМІ, місцевою владою та громадськістю. Зокрема буде оприлюднені результати:

 

1. Моніторингу найвпливовіших ЗМІ Херсонського регіону (телебачення, радіо, преса, Інтернет) з питань, що свідчать про рівень відображення аудиторії та їх проблем, спроможність до саморегуляції, володіння професійними та етичними стандартами, правову культуру тощо.

 

2. Анкетування місцевих експертів, журналістів та топ-менеджерів.

 

3. Фокус-групового дослідження аудиторії місцевих ЗМІ.

 

Таким чином, результати дослідження дадуть змогу уявити реальний професійний рівень регіональних ЗМІ, ефективність їх комунікації з власною аудиторією, а також оцінку конкретних ЗМІ експертами, журналістами, топ-менеджерами та глядачами (читачами, слухачами, користувачами).

 

Результати дослідження презентує відомий медіаексперт, кандидат філологічних наук, голова Комітету «Рівність можливостей» та керівник моніторингових проектів Асоціації «Спільний простір» Олександр Чекмишев.

 

 

З питань участі звертайтеся:

За телефонами: +38 097 221 06 45 (Оксана Попова),

або ел. поштою: khersonidea@gmail.com

Джерело: Наш Херсон

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду