Ватиканській газеті подобається новий фільм Бондіани

00:00,
31 Жовтня 2012
1175

Ватиканській газеті подобається новий фільм Бондіани

00:00,
31 Жовтня 2012
1175
Ватиканській газеті подобається новий фільм Бондіани
Ватиканська газета L’Osservatore Romano позитивно відгукнулася про новий фільм про Джеймса Бонда Skyfall («007: Координати Skyfall»), а також про «дівчат Бонда», які фігурують у стрічці, повідомляє Reuters.

Як відзначає Reuters, не варто вважати, що ватиканські газети фокусуються лише на релігійній тематиці – у вівторок L’Osservatore Romano присвятила новому фільму про Джеймса Бонда цілих п’ять матеріалів.

У одній з рецензій газета відзначила, що новий Бонд «більш людяний» та «більш реальний». Інша стаття була присвячена порівнянню акторів, які грали роль Джеймса Бонда у різні роки.

У окремому матеріалі L’Osservatore Romano пояснює своїм читачам, чому Ян Флеммінг обрав саме таке ім’я для свого героя, також газета опублікувала інтерв’ю з актором Деніелом Крейгом, котрий грає Бонда у Skyfall («007: Координати Skyfall»).

Увага до «світських» тем і до Бондіани зокрема, зауважує Reuters, демонструє зміни, які сталися у ватиканському виданні за останні п’ять років – з того моменту, як його очолює Джан Марія Віан (Gian Maria Vian).

Віан намагається «осучаснити» газету і зробити її більш актуальною для різних груп читачів. Крім уваги до тем шоу-бізнесу, Віан вводить у L’Osservatore Romano, зокрема, і міжнародну тематику.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Кадр з фільму «007: Координати Skyfall» / Kinomania.Ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду