«Доктор Веб» захистить російські школи

00:00,
23 Грудня 2010
387

«Доктор Веб» захистить російські школи

00:00,
23 Грудня 2010
387
«Доктор Веб» захистить російські школи
Компанія «Доктор Веб» в співпраці з оператором телекомунікаційних послуг «ЭР-Телеком» і компанією ENAZA запустили соціальний проект «Захисти на відмінно».

 

Понад  100 шкіл в 6 російських містах отримають можливість безкоштовно підписатися на тарифний пакет Dr.Web преміум-послуги «Антивірус Dr.Web», що дозволяє обмежити доступ юних користувачів мережі Інтернет до небажаного контенту і забезпечити безпеку шкільних комп'ютерних мереж.

 

Згідно із статистикою сьогодні в Росії налічується від 8 до 10 млн користувачів мережі Інтернет віком до 14 років. Причому 2/3 дітей, які виходять в Мережу, роблять це самостійно, без відповідного нагляду батьків і педагогів. Крім того, приблизно 40% з них відвідують веб-сторінки небажаного змісту, у багатьох розвиваються інтернет-залежність та ігроманія.

 

Вирішення питання безпеки роботи в мережі Інтернет є важливим як для інтернет-провайдерів, так і для постачальників контенту і програмних розробників. Саме цей аспект ліг в основу співпраці трьох компаній із реалізації проекту «Захисти на відмінно».

 

Починаючи з листопада 2010 року школи в таких містах, як Липецьк, Нижній Новгород, Барнаул, Кіров, Вороніж, Самара, Казань, Волгоград, Набережні Човни, Йошкар-Ола, Саратов, Ярославль, Санкт-Петербург, Єкатеринбург, Пенза, Оренбург, Тюмень, Омськ, Новосибірськ, Красноярськ і Перм зможуть на безкоштовній основі забезпечити умови для безпечної роботи школярів в мережі Інтернет.

 

Медіаграмотність за матеріалами ІА «Клерк.Ру»  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду