Нетверезих водіїв лякають зґвалтуваннями у в'язниці

00:00,
23 Грудня 2010
400

Нетверезих водіїв лякають зґвалтуваннями у в'язниці

00:00,
23 Грудня 2010
400
Нетверезих водіїв лякають  зґвалтуваннями у в'язниці
В Південній Африці стартувала рекламна кампанія проти пияцтва за кермом, яка попереджає чоловіків про те, що у в'язниці їх можуть зґвалтувати, якщо вони попадуться правоохоронцям нетверезими за кермом.

 

Створений на місцевому телебаченні ролик імітує відео про самотніх ув'язнених, які говорять глядачам : «Я шукаю когось особливого», «…когось, хто може долати важкі ситуації з посмішкою». Проте соціальну рекламу критикують за висвітлення проблем країни в плані сексуального насильства в місцях позбавлення волі, пише The Telegraph.

 

В одному з роликів говориться: «Ці руки ніколи не відпустять тебе». Потім на екрані з'являється тюремна камера, повна ув'язнених, які лежать на ліжках. Текст на екрані зауважує: «Вони дуже хотіли б познайомитися з тобою. Ніколи не сідай за кермо нетверезим».

 

Медіаграмотність за матеріалами timer.od.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду