В Мережі з'явився ролик з дітьми, які палять

00:00,
21 Грудня 2010
1148

В Мережі з'явився ролик з дітьми, які палять

00:00,
21 Грудня 2010
1148
В Мережі з'явився ролик з дітьми, які палять
В Інтернеті з'явився соціальний ролик про шкоду паління, в якому головні ролі виконали діти.

 

Декілька юних героїв з цигаркою в руках розповідають про причини, з яких вони не можуть кинути палити. Дівчатка в основному говорять про те, що у них складний період. А легкі сигарети нешкідливі і взагалі. «Я знову почала палити після того, як цей козел пішов».

 

У хлопчиків інші причини: «Я палю після того, як вип'ю», «Після сексу приємно покурити разом», «Мій дід палив до 96 років».

 

Проте завершує ролик слоган: «Це просто дитячі відмазки».

 

 

Медіаграмотність за матеріалами BaltInfo 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду