Мультфільм «Сімпсони» висміяв фобії Дональда Трампа

Мультфільм «Сімпсони» висміяв фобії Дональда Трампа

12:10,
28 Березня 2018
3025

Мультфільм «Сімпсони» висміяв фобії Дональда Трампа

12:10,
28 Березня 2018
3025
Мультфільм «Сімпсони» висміяв фобії Дональда Трампа
Мультфільм «Сімпсони» висміяв фобії Дональда Трампа
Автори:
Творці мультсеріалу «Сімпсони» знову зробили Дональда Трампа героєм одного зі своїх епізодів.

У 2000 році в «Сімпсонах» вийшов епізод, e якому передбачалося майбутнє президентство Трампа. В новому мультику події відбуваються у Білому дому. Спершу з будівлі втікають усі працівники адміністрації Трампа, далі показується, як дружина президента читає книгу «Вогонь і лють» Майкла Волффа й сам президент не може спати, обкладений газетами з сенсаційними заголовками. В одному з них йдеться про те, що Володимир Путін призначив себе держсекретарем США, в іншому - що Кім Чен Ин стане учасником наступного сезону шоу «Учень» (Трамп був ведучим шоу перші чотирнадцять сезонів).

Президент підходить до дзеркала й намагаєтсья зізнатися сам собі у томі, яких помилок він припустився у житті. Він зізнається, що шахраював у грі в гольф, зраджував дружині й звільнив главу ФБР просто тому, що той був вищого зросту.

В кінці епізоду стає зрозуміло, що це все лише кошмарний сон. Коли Дональд Трамп прокидається, він знову береться за старе. «Алек Болдуін носить перуку. Сумно!» - пише герой Трампа в Twitter.

Цікаво, що в одному з кадрів мультфільма в президента на стіні висять різноманітні його фотографії й логотип компанії Cambridge Analytica в рамці.

Нагадаємо, нещодавно на каналі CBS news вийшло інтерв’ю з акторкою фільмів для дорослих Стормі Деніелс, яка розповіла про зв’язок із Дональдом Трампом. Сам Дональд Трамп у Twitter назвав інтерв’ю «фейковими новинами». Він та його представники заперечують, що у президента був з нею роман.

Також у січні цього року вийшла книга журналіста Майкла Волффа «Вогонь і лють: у коридорах Білого дому Трампа». Адвокати Дональда Трампа намагались призупинити випуск книжки, але спроби виявилися марними. Після виходу книга одразу ж потрапила у топ продажів. За кілька днів ресурс WikiLeaks виклав скандальну книгу Майкла Волффа у вільний доступ.

Після виходу книжки президент США Дональд Трамп назвав автора книги про нього «психічно хворим». А також повідомив, що його адміністрація перегляне американське законодавство щодо наклепу, аби знайти можливі способи посилити його.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Variety
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду