ms.detector.media
MediaSapiens
Variety
28.03.2018 12:10
Мультфільм «Сімпсони» висміяв фобії Дональда Трампа
Мультфільм «Сімпсони» висміяв фобії Дональда Трампа
Творці мультсеріалу «Сімпсони» знову зробили Дональда Трампа героєм одного зі своїх епізодів.

У 2000 році в «Сімпсонах» вийшов епізод, e якому передбачалося майбутнє президентство Трампа. В новому мультику події відбуваються у Білому дому. Спершу з будівлі втікають усі працівники адміністрації Трампа, далі показується, як дружина президента читає книгу «Вогонь і лють» Майкла Волффа й сам президент не може спати, обкладений газетами з сенсаційними заголовками. В одному з них йдеться про те, що Володимир Путін призначив себе держсекретарем США, в іншому - що Кім Чен Ин стане учасником наступного сезону шоу «Учень» (Трамп був ведучим шоу перші чотирнадцять сезонів).

Президент підходить до дзеркала й намагаєтсья зізнатися сам собі у томі, яких помилок він припустився у житті. Він зізнається, що шахраював у грі в гольф, зраджував дружині й звільнив главу ФБР просто тому, що той був вищого зросту.

В кінці епізоду стає зрозуміло, що це все лише кошмарний сон. Коли Дональд Трамп прокидається, він знову береться за старе. «Алек Болдуін носить перуку. Сумно!» - пише герой Трампа в Twitter.

Цікаво, що в одному з кадрів мультфільма в президента на стіні висять різноманітні його фотографії й логотип компанії Cambridge Analytica в рамці.

Нагадаємо, нещодавно на каналі CBS news вийшло інтерв’ю з акторкою фільмів для дорослих Стормі Деніелс, яка розповіла про зв’язок із Дональдом Трампом. Сам Дональд Трамп у Twitter назвав інтерв’ю «фейковими новинами». Він та його представники заперечують, що у президента був з нею роман.

Також у січні цього року вийшла книга журналіста Майкла Волффа «Вогонь і лють: у коридорах Білого дому Трампа». Адвокати Дональда Трампа намагались призупинити випуск книжки, але спроби виявилися марними. Після виходу книга одразу ж потрапила у топ продажів. За кілька днів ресурс WikiLeaks виклав скандальну книгу Майкла Волффа у вільний доступ.

Після виходу книжки президент США Дональд Трамп назвав автора книги про нього «психічно хворим». А також повідомив, що його адміністрація перегляне американське законодавство щодо наклепу, аби знайти можливі способи посилити його.

ms.detector.media