Телеведуча Ксенія Собчак балотуватиметься в президенти Росії

Телеведуча Ксенія Собчак балотуватиметься в президенти Росії

12:02,
19 Жовтня 2017
2054

Телеведуча Ксенія Собчак балотуватиметься в президенти Росії

12:02,
19 Жовтня 2017
2054
Телеведуча Ксенія Собчак балотуватиметься в президенти Росії
Телеведуча Ксенія Собчак балотуватиметься в президенти Росії
Автори:
Російська телеведуча та редакторка Ксенія Собчак оголосила, що братиме участь в виборах президента Росії у 2018 році.

Про це пише ВВС.

У відеозверненні вона повідомила, що хоча повернути громадянам можливість проголосувати проти всіх кандидатів, адже таку графу в виборчих бюлетенях в Росії скасували.

«Мені 36 років і я вирішила балотуватися в президенти. Я проти всіх, хто зазвичай цим правом користується. Коли мені було 18 років, Путін став президентом Росії. Діти, які народилися того року, вже самі підуть голосувати. Але ж може статися так, що, коли мій син піде на вибори, у списку кандидатів будуть як і раніше Зюганов, Жириновський і Путін», – заявила пані Собчак.

Прес-секретар журналістки повідомила, що про те, хто очолить її передвиборчий штаб, Ксенія Собчак повідомить на прес-конференції 24 жовтня. Тоді ж, за словами пані Чудінової, журналістка розповість, «як планує зібрати 300 тисяч підписів і чи може вона зняти свою кандидатуру на користь єдиного кандидата від опозиції, якщо до виборів допустять Олексія Навального (російський опозиційний політик - MS)».

У виступі на російському телеканалі «Дождь», де Ксенія Собчак працює, вона заявила, що вже повідомила про своє рішення чинного президента РФ Володимира Путіна. «Мені здалося, хоча я не настільки близько знаю реакції президента, що йому не сподобалося», – сказала майбутня політикиня. 

Пані Собчак додала, що має намір домагатися зняття звинувачень з опозиціонера Олексія Навального, який теж планує балотуватися в президенти, але, на думку російського ЦВК, не зможе цього зробити, бо в має судимість.

Ксенія Собчак – російська журналістка та акторка. Співпрацювала з російськими телеканалами ТНТ, «Первым каналом», «Россия», «Муз-ТВ», MTV та іншими. Вела програму «Давай одружимося» на українському каналі СТБ. Співпрацювала з грузинським каналом ПИК. У 2012-2014 роках була головною редакторкою жіночого журналу SNC.

Зараз на телеканалі «Дождь» Ксенія Собчак веде авторську програму «Собчак» та є співведучою щотижневого новинного ефіру «Тягар новин». Крім того, з 2014 року вона працює головною редакторкою жіночого журналу L'Officiel Russia.

У 2014 році Ксенія Собчак висвітлювала події Євромайдану. У 2015 році після вбивства російського опозиційного політика Бориса Немцова журналістка на певний час залишала Росію через загрозу життю.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
sobchakprotivvseh.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду