В ефірі «Інтера» Арсена Авакова назвали «убийцей» и «этой сукой»

В ефірі «Інтера» Арсена Авакова назвали «убийцей» и «этой сукой»

12:55,
12 Грудня 2016
3369

В ефірі «Інтера» Арсена Авакова назвали «убийцей» и «этой сукой»

12:55,
12 Грудня 2016
3369
В ефірі «Інтера» Арсена Авакова назвали «убийцей» и «этой сукой»
В ефірі «Інтера» Арсена Авакова назвали «убийцей» и «этой сукой»
Автори:
Протягом 16 хвилин у «Подробностях недели» ведучий Олексій Ліхман разом з гостями Сергієм Капліним та Кирилом Куликовим влаштували справжнє гріхопадіння міністру внутрішніх справ, засипаючи його все новими й новими звинуваченнями та закликаючи через них до відставки.

Протягом листопада телеканал «Інтер» випустив 17 матеріалів, що так чи інакше критикували Арсена Авакова. Лише за останній місяць він буцімто і зірвав допит Януковича, і спровокував заворушення на третю річницю Майдану, і ледь не посварив Україну з США. Про підпал НІСу не будемо навіть згадувати. І все ж ні «Інтер», ні його гості не дозволяли собі грубих жаргонізмів на адресу урядовця. До подій у Княжичах.

Трагічні події у селі Княжичі, Київської області, де під час перестрілки між двома відділеннями МВС загинуло п’ятеро правоохоронців, застали «Інтер» у день випуску підсумкових «Подробностей» 4 грудня. На підготовку тематичних матеріалів журналісти мали всього кілька годин, але встигли зробити критику Авакова головною темою програми.

Після введення глядачів у курс подій, за справу береться ведучий Олексій Ліхман: «Вы обратили внимание: на совещании у Президента не было министра внутрених дел Арсена Авакова и от него самого никаких заявлений по поводу трагедии пока не прозвучало». До студії тим часом заходять двоє «друзів «Інтера»: народний депутат БПП Сергій Каплін (лідер «Соціал-демократичної партії», за «Інтером») та людина без посади Кирил Куликов («екс-директор українського бюро Інтерполу, за «Інтером»). Власне, у 16-хвилинному інтерв’ю з ними й звучать головні звинувачення на адресу міністра.

«Предположения делать, ну, мне кажется, пока рано, должно отработать профессиональное следствие», - заявлає Кирил Куликов і гості починають робити припущення. «Здесь, по моему мнению, ситуация и проблема намного глубже. Я, как всегда, прямо скажу: Аваков - убийца. На его совести десятки тысяч людей, которые погибли на Донбассе. Сотни ребят из полиции, которые погибли после так называемого начала реформы в украинской полиции», - це перші слова, які після привітання каже Сергій Каплін. Необгрунтоване тяжке звинувачення жодним чином не зупиняється ведучим.

Насправді, увесь цей блок виглядає та звучить як апофеоз критики Авакова на «Інтері». Такого прямолінійного «мочилова» міністра ще не було в ефірі. Авакову не лише приписують нові гріхи, а й згадують попередні. У прямому ефірі троє чоловіків немов влаштовують гріхопадіння міністру внутрішніх справ, засипаючи його все новими й новими звинуваченнями та закликаючи через них до відставки.

Отже, Арсен Аваков, за версією «Інтера»:

  • Спровокує початок громадянської війни: «Если не будет изгнан Аваков... будет гражданская война. Люди встанут бороться против этих подонков..», - Сергій Каплін.
  • Поставить крапку в існуванні України: «Если сейчас после рюкзаков, корупции, крышевания казино, проституции, наркоты, чем занимается сегодня реформированная полиция по всей стране, мы не завершим это расследования - это будет жирная точка в существовании нашей страны», - Сергій Каплін.
  • Контролює всі пости в державі: «Ему ничего не угрожает. Сегодня на одном человеке по имени Аваков держится непонятная парламентская коалиция, держатся все посты, они за них держаться, держится этот парламент», - Кирило Куликов.
  • З партією контролює Президента та взагалі всю владу: «Партия «Народный фронт» осуществила давеча переворот. Они полностью контролируют и шантажируют президента, премьера, правительство и парламент», - Сергій Каплін.
  • Вийняв останні гроші із кишеней українців: «Когда вынули последние деньги из кармана простого украинца, чтобы изменить эту правоохранительную систему, они разваривали. Помните, мы с вами первые на «Интере» здесь заявили о преступлениях связаными с рюкзаками и так далее», - Сергій Каплін.
  • Довів країну й не зможе її захистити: «Во всех передачах: «Черное зеркало», «Подробности», «112», Newsone, все каналы региональные  вопили - страна погружается в полную криминализацию. Бомбят каждый день дома – об этом знают все киевляне. Киевская область сегодня дрожит каждую ночь в ожидании преступников. Этот подонок, эта сука довела до предела ситуацию в этой стране. Он должен быть отставлен! Я извиняюсь за свои эмоции, но, если завтра война… Кто будет защищать моих детей? Его детей? Аваков? Его нужно гнать!», - Сергій Каплін.

Після цих 16-ти хвилин ненавісті  Ліхман  ще тричі  повертається до Авакова протягом програми. Загалом, здається, що «Інтер» в цей день  виклав на стіл усі карти та влаштував Авакову Страшний суд, адже незрозуміло, коли ще з’явиться така нагода.

Зрозуміло, що при цьому жодного натяку на те, щоб дати можливість відповісти на тяжкі закиди  самому Авакову або ж його прихильникам – у «Подробностях недели» не було.

Єдине, що хочеться сказати Олексію Ліхману та авторам його начиток, - це слова самого ведучого: «Давайте все-таки вспомним о том, что мы обсуждаем».

Детальніше про це ви можете прочитати на «Детектор медіа» у «Убийца, бандит, подонок!». Хрестовий похід «Інтера» проти Авакова»

 

 

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Скрін-шот Подробности
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду