В Австралії пропонують створити «Свинку Пеппу» для мусульман

В Австралії пропонують створити «Свинку Пеппу» для мусульман

13:08,
8 Грудня 2016
1416

В Австралії пропонують створити «Свинку Пеппу» для мусульман

13:08,
8 Грудня 2016
1416
В Австралії пропонують створити «Свинку Пеппу» для мусульман
В Австралії пропонують створити «Свинку Пеппу» для мусульман
Автори:
Лідери мусульманської громади Австралії виступили з пропозицією створити альтернативний варіант популярного британського мультфільму про Свинку Пеппу.

Про це пише BBC.

Національна рада імамів Австралії (ANIC) закликав батьків з мусульманських сімей збирати кошти на нове телешоу, що висвітлюватиме традиційні ісламські цінності.

Сіднейська компанія One4Kids розраховує зібрати близько 15 000 доларів США на створення «халяльної серії мультфільмів» під назвою Barakah Hills.

«Головна мета шоу - показати дітям, що означає бути мусульманином і хорошим громадянином в цьому співтоваристві», - йдеться в заяві компанії.

Продюсер One4Kids Сабхі Алшейк зазначив в інтерв'ю BBC, що йому подобається серіал про Свинку Пеппу, проте деякі посили цього мультфільму дають дітям не дуже добрий приклад.

«Ми подумали, що можемо зробити альтернативу, присвячену повсякденному життю. Чому б не зробити шоу, схоже на Свинку Пеппу?» - каже пан Алшейк.

За даними державної статистики, 2,2% австралійців сповідують іслам, а 61,1% громадян називають себе християнами.

Мультсеріал про Свинку Пеппу показали по телебаченню більш ніж в 180 країнах.

Нагадуємо, що раніше журнал Forbes назвав найпопулярніші в США фільми про Різдво. Рейтинг, опублікований на сайті видання, включає в себе 25 картин, які стали найбільш касовими в американському прокаті. Перше місце в рейтингу зайняв фільм «Один вдома» Кріса Коламбуса. Картина, що вийшла на екрани у 1990 році, зібрала в прокаті в США 285,7 мільйонів доларів, а в світовому прокаті – 476,8 мільйонів. На другому місці розташувався фільм «Грінч – викрадач Різдва» з Джимом Керрі у головній ролі. Фільм зібрав 260,4 мільйона в американському прокаті і 345 мільйонів у світовому. Замикає трійку лідерів мультфільм «Полярний експрес», що зібрав 183,37 мільйона доларів у США і 306,85 мільйонів у світовому прокаті.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
peppamult.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду