Кларксон, Хаммонд та Мей не можуть вигадати назву для нового шоу

Кларксон, Хаммонд та Мей не можуть вигадати назву для нового шоу

12:31,
11 Квітня 2016
3879

Кларксон, Хаммонд та Мей не можуть вигадати назву для нового шоу

12:31,
11 Квітня 2016
3879
Кларксон, Хаммонд та Мей не можуть вигадати назву для нового шоу
Кларксон, Хаммонд та Мей не можуть вигадати назву для нового шоу
Автори:
Телеведучі Джеремі Кларксон, Річард Хаммон та Джеймс Мей, які в 2015 році пішли з шоу Top Gear на BBC, вирішили запустити своє нове автомобільне шоу на сервісі Amazon Prime. Проте у друзів виникла серйозна проблема з пошуками назви.

Про це пише Meduza.

Хаммонд вигадав декілька варіантів. Наприклад, назвати шоу «Auto mate (s)» (буквально — «автомати»), тому що в ньому зашифрована гра слів — «авто» та «приятелі». Або «Tripod» («триніжок»), оскільки ведучих троє - цей варіант відкринув Мей, який заявив, що «це хтось з ерекцією».

Ідеї Кларксона друзям також виявилися не до душі. Коли Мей вирішив запропонувати свій варіант, відбувся такий діалог:

Мей: Знаєте, що я подумав, лежачи якось у ліжку?

Кларксон: Назвати «Боже, такий маленький»?

Мей: Ні. «Автомобільне шоу Кларксона, Хаммонда і Мея на Amazon». 

Кларксон: Занадто довго. 

Зрештою ведучі вирішили мовчати до тих пір, поки їм не прийде в голову дійсно хороша ідея для назви шоу. 

Ролик, у якому друзі обговорюють ідеї, опублікований із хештегом #TheStillVeryMuchUntitledClarksonHammond-MayAmazonPrimeShowComingAutumn2016 («#ВсеЕщеБезымянноеШоуКларксонаХаммондаМэяНаAmazonPrimeКотороеВыходитОсенью2016»).

Високобюджетна програма за участю колишніх ведучих Джеремі Кларксона, Річарда Хаммонда та Джеймса Мея буде присвячена автомобілям та вийде в ефір на відеосервісі компанії Amazon восени. Згідно з даними ЗМІ, бюджет одного епізоду складає 4 мільйони фунтів стерлінгів. 

Джеремі Кларксон, а услід за ним і його співведучі з Top Gear підписали контракт з Amazon після його звільнення з BBC. За роботу на відеосервісі Кларксон отримує 15 мільйонів доларів на рік, тепер він вважається найбільш високооплачуваним телеведучим Великобританії. 

Джеремі Кларксона спочатку відсторонили від роботи, а потім звільнили за наслідками службового розслідування після сутички ведучого з продюсером у готелі. 

4 березня Кларксон ударив продюсера Ойсина Тимона і розбив йому губу, внаслідок чого той звернувся по допомогу в лікарню. 25 березня ВВС оголосила результат внутрішнього розслідування інциденту, який полягав у тому, що контракт Кларксона як ведучого програми Top Gear не буде поновлено.

Понад мільйон шанувальників ведучого підписали петицію до ВВС з вимогою відновити його на посаді, але генеральний директор Тоні Голл сказав, що Кларксон перебрав міру і не можна робити винятків із правил ні для кого, хоч би який зірковий статус вони мали.

Наприкінці травня Джеремі Кларксон узяв участь у ранковій авторській програмі Кріса Еванса на BBC, під час якої зізнався, що звільнення з програми ВВС Top Gear «було моєю власною дурістю».

18 червня Кріс Еванс, новий ведучий Top Gear, розповів, що екс-команда шоу схвально відгукнулася про його нове призначення на BBC. Раніше він заперечував, що його кандидатура фігурувала серед імовірних, і казав, що не погодиться на посаду ведучого. Він пояснив, що казав так, бо не хотів «бути пішаком у шаховій грі за участю трьох моїх друзів». Але ситуація змінилася, коли Річард Хаммонд та Джеймс Мей повідомили, що не продовжуватимуть працювати над програмою без Джеремі Кларксона. Відтак Еванс підписав з корпорацією трирічний контракт і став новим ведучим Top Gear.

Пізніше стало відомо, що його співведучим стане Метт ЛеБлан, відомий виконанням ролі Джої Тріббіані у серіалі «Друзі».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду