Шоу Grand Tour б'є усі рекорди із нелегального завантаження

Шоу Grand Tour б'є усі рекорди із нелегального завантаження

11:35,
12 Грудня 2016
1975

Шоу Grand Tour б'є усі рекорди із нелегального завантаження

11:35,
12 Грудня 2016
1975
Шоу Grand Tour б'є усі рекорди із нелегального завантаження
Шоу Grand Tour б'є усі рекорди із нелегального завантаження
Автори:
Нове автомобільне шоу Джеремі Кларксона Grand Tour стало рекордсменом серед телевізійних програм у завантаженні з піратських джерел.

Про це пише The Guardian з посиланням на дані Muso, компанії, що спеціалізується на аналітиці ринку піратського контенту. Amazon вклав $ 160 млн. у зйомки трьох серій The Grand Tour з екс-ведучими Top Gear Джеремі Кларксоном, Річардом Хаммондом та Джеймомс Меєм. Аналітики Muso вказують, що безпрецедентне число користувачів уникають платити 79 £ в рік за підписку на сервіс Amazon Prime, і натомість завантажують шоу незаконно.

Перший епізод шоу був завантажений незаконно 7.9 млн. разів, другий епізод - 6.4 млн, а третій -  4.6 млн. Британські глядачі склали найбільший відсоток (13,7%) від загальної кількості піратських завантажень.

В компанії  Muso підрахували, що Amazon могла втратити до £ 3.2 млн. доходів тільки у Великобританії на першому епізоді через нелегальні завантаження. Кріс Елкінс, головний комерційний директор компанії, прокоментував: «Це шоу, яке найбільше завантажували з інтернету незаконним шляхом. З точки зору обсягів цифри просто захмарні».

Нове шоу Grand Tour дебютувало 18 листопада цього року.  Компанія Amazon не називала конкретних цифр щодо аудиторії, яка дивилась перший сезон програми, прокоментувавши тільки, що «мільйони» людей кинулися дивитися перший епізод. Навіть ведучі програми заявили, що їм нічого не відомо про офіційні дані щодо охоплення глядачів.

Нагадаємо, колишні ведучі телешоу Top Gear Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд і Джеймс Мей оголосили в Facebook про запуск соціальної мережі для автолюбителів Drivetribe. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Business Insider
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду