Колишній ведучий BBC зізнався, що скоїв дурницю, пішовши з компанії

Колишній ведучий BBC зізнався, що скоїв дурницю, пішовши з компанії

11:09,
22 Травня 2015
2597

Колишній ведучий BBC зізнався, що скоїв дурницю, пішовши з компанії

11:09,
22 Травня 2015
2597
Колишній ведучий BBC зізнався, що скоїв дурницю, пішовши з компанії
Колишній ведучий BBC зізнався, що скоїв дурницю, пішовши з компанії
Автори:
Ведучий Джеремі Кларксон сказав, що звільнення з програми ВВС Top Gear «було моєю власною дурістю».

Про це повідомляє ВВС.

Кларксон узяв участь у ранковій авторській програмі Криса Еванса на BBC Radio 2.

Це було перше інтерв'ю колишнього ведучого після того, як він втратив роботу через сутичку з  продюсером програми під час виробничого конфлікту.

За його словами, тепер у житті колишнього ведучого утворилася велетенська прогалина, яку він ще має заповнити.

Водночас йому телефонують інші мовники із пропозиціями роботи для команди, яка готувала Top Gear, однак, каже Джеремі Кларксон, що було б безглуздим кидатися в щось нове зараз.

«Я працював на ВВС 27 років. Коли ти після 27 років, то бачиш, що світ змінився. Лише після того, як зрозумієш що до чого, варто вирішувати, що робити далі», - розповідає ведучий. І додає: «А тим часом мені дуже гарно дається гра в теніс. Мій форгенд поліпшився просто незрівнянно».

В інтерв'ю Крису Евансу Кларксон сказав, що програма була його дитям.

"Я обожнював її. Я працював ночами і відпрацьовував усе до найменших деталей. І раптом тебе більше не просять це робити... Мені було дуже сумно", - сказав Джеремі Кларксон.

Однак ведучий зауважив, що не тримає зла на ВВС.

"Тут (на ВВС. - Ред.) працюють деякі жахливі люди, - сказав Кларксон. - Але є також дійсно талановиті прекрасні люди. Я ніколи не буду на ВВС нарікати".

21 травня Джеремі із колишніми співведучими програми Річардом Геммондом і Джеймсом Меєм розпочав, за його власним окресленням, "погано організоване світове турне" у Белфасті.

Він каже, що це турне - те саме Top Gear, тільки без цієї назви. Члени команди тепер можуть продукувати власні фільми без втручання з боку ВВС, додав Кларксон.

"В загальних рисах це буде те саме, що ми робили останні років 10", - пояснив ведучий.

Кларксона відсторонили від роботи, а потім звільнили в березні за наслідками службового розслідування після сутички ведучого з продюсером у готелі.

4 березня Кларксон ударив продюсера Ойсина Тимона і розбив йому губу, внаслідок чого той звернувся по допомогу в лікарню.

25 березня ВВС оголосила результат внутрішнього розслідування інциденту, який полягав у тому, що контракт Кларксона як ведучого програми Top Gear не буде поновлено.

Понад мільйон шанувальників ведучого підписали петицію до ВВС з вимогою відновити його на посаді, але генеральний директор Тоні Голл сказав, що Кларксон перебрав міру і не можна робити винятків із правил ні для кого, хоч би який зірковий статус вони мали.

Програму Top Gear дивляться приблизно 350 мільйонів глядачів у різних частинах світу, а обсяги продажів сягають 50 млн фунтів стерлінгів.

ВВС планує запустити програму Top Gear з новим складом ведучих. Крис Еванс, відомий автомобіліст, заперечив, що його кандидатура фігурувала серед імовірних.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
BBC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду