Нове автошоу з екс-ведучими Top Gear вийде восени на Amazon

Нове автошоу з екс-ведучими Top Gear вийде восени на Amazon

17:38,
28 Березня 2016
4689

Нове автошоу з екс-ведучими Top Gear вийде восени на Amazon

17:38,
28 Березня 2016
4689
Нове автошоу з екс-ведучими Top Gear вийде восени на Amazon
Нове автошоу з екс-ведучими Top Gear вийде восени на Amazon
Автори:
Високобюджетна програма за участю колишніх ведучих Джеремі Кларксона, Річарда Хаммонда та Джеймса Мея буде присвячена автомобілям та вийде в ефір на відеосервісі компанії Amazon.

Про це пише Independent.

Подробиці нового шоу, яке замислюється як конкурент Top Gear, не розголошуються. Відомо лише, що програма буде присвячена автомобілям і буде дорогою: згідно з даними ЗМІ, бюджет одного епізоду складає 4 мільйони фунтів стерлінгів. 

Для перегляду нового автошоу фанатам потрібно буде оформити підписку на платний сервіс Amazon, яка обійдеться їм у 79 фунтів стерлінгів на рік.

Джеремі Кларксон, а услід за ним і його співведучі з Top Gear підписали контракт з Amazon після його звільнення з BBC. За роботу на відеосервісі Кларксон отримує 15 мільйонів доларів на рік, тепер він вважається найбільш високооплачуваним телеведучим Великобританії. 

Джеремі Кларксона спочатку відсторонили від роботи, а потім звільнили за наслідками службового розслідування після сутички ведучого з продюсером у готелі. 

4 березня Кларксон ударив продюсера Ойсина Тимона і розбив йому губу, внаслідок чого той звернувся по допомогу в лікарню. 25 березня ВВС оголосила результат внутрішнього розслідування інциденту, який полягав у тому, що контракт Кларксона як ведучого програми Top Gear не буде поновлено.

Понад мільйон шанувальників ведучого підписали петицію до ВВС з вимогою відновити його на посаді, але генеральний директор Тоні Голл сказав, що Кларксон перебрав міру і не можна робити винятків із правил ні для кого, хоч би який зірковий статус вони мали.

Наприкінці травня Джеремі Кларксон узяв участь у ранковій авторській програмі Кріса Еванса на BBC, під час якої зізнався, що звільнення з програми ВВС Top Gear «було моєю власною дурістю».

18 червня Кріс Еванс, новий ведучий Top Gear, розповів, що екс-команда шоу схвально відгукнулася про його нове призначення на BBC. Раніше він заперечував, що його кандидатура фігурувала серед імовірних, і казав, що не погодиться на посаду ведучого. Він пояснив, що казав так, бо не хотів «бути пішаком у шаховій грі за участю трьох моїх друзів». Але ситуація змінилася, коли Річард Хаммонд та Джеймс Мей повідомили, що не продовжуватимуть працювати над програмою без Джеремі Кларксона. Відтак Еванс підписав з корпорацією трирічний контракт і став новим ведучим Top Gear.

Пізніше стало відомо, що його співведучим стане Метт ЛеБлан, відомий виконанням ролі Джої Тріббіані у серіалі «Друзі».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Independent
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду