Наглядова рада «Громадського ТБ» обрала голову

Наглядова рада «Громадського ТБ» обрала голову

16:35,
18 Грудня 2015
1871

Наглядова рада «Громадського ТБ» обрала голову

16:35,
18 Грудня 2015
1871
Наглядова рада «Громадського ТБ» обрала голову
Наглядова рада «Громадського ТБ» обрала голову
Автори:
Наглядова рада «Громадського телебачення» обрала головою ради Євгенію Закревську, адвоката родин «Небесної Сотні».

Про це повідомляє сайт «Громадського ТБ».

До компетенції наглядової ради належить затвердження бюджету, фінансовий моніторинг, затвердження кандидатури виконавчого директора організації та моніторинг виконання стратегічного плану «Громадського ТБ».

До складу наглядової ради мовника входять історик Ярослав Грицак, журналіст Олексій Шалайський, експерт Chatham House Орися Луцевич, директор Школи журналістики Києво-Могилянської академії Євген Федченко, керівник експертної компанії Pro.Mova Євген Глібовицький, філософ Михайло Мінаков, економіст, декан KMBS Олександр Саврук.

«Найголовніше, що наглядова рада реально діє, працює, радить та допомагає. І ми щасливі використовувати компетенції кожної людини для того, щоб посилювати Громадське і створювати якісне та незалежне медіа в Україні», - сказала голова ГО «Громадське телебачення» Наталя Гуменюк.

Нагадаємо, у травні 2015 року загальні збори ГО «Громадське телебачення» обрали нову програмну раду організації, яка, в свою чергу, обрала нового голову громадської організації — Наталю Гуменюк. До програмної ради організації за результатами рейтингового голосування увійшли Андрій Баштовий, Наталя Гуменюк, Олександр Назаров, Андрій Сайчук, Роман Скрипін, Анастасія Станко, Ганна Цигима. Термін повноважень програмної ради та голови ГО «Громадське телебачення» — один рік.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Євгенія Закревська. Фото: "Громадське ТБ"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду