Аксьонов вимагає «зачистити» українські ЗМІ в Криму

Аксьонов вимагає «зачистити» українські ЗМІ в Криму

20:02,
26 Листопада 2015
1276

Аксьонов вимагає «зачистити» українські ЗМІ в Криму

20:02,
26 Листопада 2015
1276
Аксьонов вимагає «зачистити» українські ЗМІ в Криму
Аксьонов вимагає «зачистити» українські ЗМІ в Криму
Автори:
Глава окупаційної російської влади в Криму Сергій Аксьонов висловив вимогу припинити мовлення українських телеканалів і радіостанцій, які можна слухати і дивитися в північних районів півострова.

Про це повідомляють російські інформаційні агентства ТАСС та «Інтерфакс».

Таку заяву Сергій Аксьонов зробив на засіданні міжвідомчого штабу з ліквідації надзвичайної ситуації в Криму, реагуючи на повідомлення про те, що в містах Армянськ і Джанкой мовлять українські радіостанції.

«Українські ЗМІ зачистіть як клас! Щоб я навіть не чув, що хтось у Криму слухає ці передачі незрозумілі. Краще нехай "На добраніч, малята" дивляться», - сказав Аксьонов, звертаючись до самопроголошеного «віце-прем’єра», так званого «міністра інформації та зв’язку» Криму Дмитра Полонського.

Дмитро Полонський відзначив, що дійсно в Криму зафіксовано випадки мовлення на середніх і довгих хвилях українських радіостанцій. «Люди крутять радіоприймачі, вони й арабів можуть зловити», - заявив він, стверджуючи, що це не масове явище.

«Ну, перевірте, є інформація, ще раз перевірте», - наполіг спікер окупаційного парламенту Криму Володимир Константінов.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Коммерсантъ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду