Студія Disney зніме продовження фільму «Мері Поппінс»

Студія Disney зніме продовження фільму «Мері Поппінс»

13:48,
15 Вересня 2015
6616

Студія Disney зніме продовження фільму «Мері Поппінс»

13:48,
15 Вересня 2015
6616
Студія Disney зніме продовження фільму «Мері Поппінс»
Студія Disney зніме продовження фільму «Мері Поппінс»
Автори:
Фільм стане сіквелом мюзиклу 1964 року.

Про це повідомляє lenta.ru.

Студія Disney планує зняти сіквел фільму про Мері Поппінс, що вийшов на екрани в 1964 році. Режисером нового фільму стане Роб Маршалл, відомий роботою над фільмами «Пірати Карибського моря: На дивних берегах», «Чим далі в ліс» і «Мемуари гейші». 

Дія фільму розгорнеться через 20 років після подій, показаних в першій картині. В основу сюжету ляжуть повісті, написані британською письменницею Памелою Треверс, які вийшли після її книги «Мері Поппінс». 

Американська екранізація казкової повісті прославила актрису Джулі Ендрюс, яка зіграла няню-чарівницю, яка влаштувалася працювати в звичайну британську сім'ю з двома дітьми. Стрічка отримала величезну популярність у США. Вона заробила в прокаті більше 100 мільйонів доларів при бюджеті всього 6 мільйонів. Екранізація отримала п'ять премій «Оскар», у тому числі в номінації «Краща актриса», якою стала Ендрюс. Раніше повідомлялося про те, що в США представили документальний фільм про Уолта Діснея.

Нагадуємо, іранський кінорежисер Мохсен Махмальбаф присвятив здобутий на Венеційському кінофестивалі приз імені Робера Брессона українському режисерові Олегу Сенцову, якого у Росії звинуватили у підготовці терактів та засудили до 20 років ув’язнення.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
kor.ill.in.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду