ms.detector.media
MediaSapiens
kor.ill.in.ua
15.09.2015 13:48
Студія Disney зніме продовження фільму «Мері Поппінс»
Студія Disney зніме продовження фільму «Мері Поппінс»
Фільм стане сіквелом мюзиклу 1964 року.

Про це повідомляє lenta.ru.

Студія Disney планує зняти сіквел фільму про Мері Поппінс, що вийшов на екрани в 1964 році. Режисером нового фільму стане Роб Маршалл, відомий роботою над фільмами «Пірати Карибського моря: На дивних берегах», «Чим далі в ліс» і «Мемуари гейші». 

Дія фільму розгорнеться через 20 років після подій, показаних в першій картині. В основу сюжету ляжуть повісті, написані британською письменницею Памелою Треверс, які вийшли після її книги «Мері Поппінс». 

Американська екранізація казкової повісті прославила актрису Джулі Ендрюс, яка зіграла няню-чарівницю, яка влаштувалася працювати в звичайну британську сім'ю з двома дітьми. Стрічка отримала величезну популярність у США. Вона заробила в прокаті більше 100 мільйонів доларів при бюджеті всього 6 мільйонів. Екранізація отримала п'ять премій «Оскар», у тому числі в номінації «Краща актриса», якою стала Ендрюс. Раніше повідомлялося про те, що в США представили документальний фільм про Уолта Діснея.

Нагадуємо, іранський кінорежисер Мохсен Махмальбаф присвятив здобутий на Венеційському кінофестивалі приз імені Робера Брессона українському режисерові Олегу Сенцову, якого у Росії звинуватили у підготовці терактів та засудили до 20 років ув’язнення.

ms.detector.media