В інстаграмі тестують запуск користувацьких ШІ-аватарів

В інстаграмі тестують запуск користувацьких ШІ-аватарів

12:45,
28 Червня 2024
640

В інстаграмі тестують запуск користувацьких ШІ-аватарів

12:45,
28 Червня 2024
640
В інстаграмі тестують запуск користувацьких ШІ-аватарів
В інстаграмі тестують запуск користувацьких ШІ-аватарів
Тестування відбувається у США.

В інстаграмі почнуть відображатися ШІ-персонажі, створені користувачами в студії Meta AI. Тестування новації відбуватиметься у США, оголосив генеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг, повідомляє видання TechCrunch.

«Розгортаємо початкове тестування в інстаграмі нашої студії штучного інтелекту в США, щоб ви могли почати бачити ШІ-персонажів користувачів, за якими стежите, відповідно до ваших уподобань. Спершу вони в основному з’являться у повідомленнях та будуть чітко позначені як "створені за допомогою штучного інтелекту"», — повідомив Марк Цукерберг у своєму каналі в соцмережі.

Він розповів, що до створення перших ШІ-аватарів залучили творця мемів, який публікується в інстаграмі під псевдо @Wasted ,та розробника Дона Аллена Стівенсона III.

«Це перша бета-версія таких штучних інтелектів, тож ми продовжимо працювати над їх удосконаленням і незабаром зробимо їх доступними для більшої кількості людей», — повідомив керівник компанії.

За його словами, у подальшому «кожен творець і кожен малий бізнес на платформі, зможуть створити для себе штучний інтелект, щоб за їх допомогою спілкуватися зі своїми аудиторіями та клієнтами».

Спершу Meta тестуватиме розробку ШІ-аватарів Meta AI з близько 50 авторами контенту та невеликою кількістю користувачів, що їх оцінюватимуть, далі технологія поступово поширюватиметься і має стати загальнодоступною в серпні.

Фото: соцмережі та месенджери компанії Meta на смартфоні / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду