У чатбот UA Anti Spam Bot додали нову функцію

У чатбот UA Anti Spam Bot додали нову функцію

15:40,
5 Травня 2023
1775

У чатбот UA Anti Spam Bot додали нову функцію

15:40,
5 Травня 2023
1775
У чатбот UA Anti Spam Bot додали нову функцію
У чатбот UA Anti Spam Bot додали нову функцію
Адміністратори Telegram-каналів і груп зможуть блокувати коментарі на тему контрнаступу ЗСУ.

Команда волонтерського проєкту UA Anti Spam Bot запустила нову функцію — можливість блокувати коментарі щодо теми контрнаступу ЗСУ в телеграм-каналах і групах. Про це MediaSapiens повідомили розробники.

Нова функція відповідає рекомендаціям Міністерства оборони України щодо припинення обговорень стратегічних військових планів, зокрема тих, які стосуються майбутнього контрнаступу, зазначили розробники.

«Бачимо в соцмережах багато спекуляцій, дезінформації та псевдоекспертних коментарів на тему контрнаступу ЗСУ. Крім того, Росія намагається вплинути на громадську думку щодо контрнаступу, використовуючи інформаційно-психологічні операції. Тому у нас з’явилася ідея нової фічі, яку ми протестували серед адміністраторів і користувачів українських Telegram-каналів і груп. Понад 75% опитаних проголосували за впровадження можливості блокування коментарів щодо контрнаступу», — повідомив автор ідеї та розробник UA Anti Spam Bot Дмитро Вакуленко.

За його словами, нову опціональну функцію за бажанням можуть увімкнути або вимкнути адміністратори телеграм-каналів і груп.

Функцію автоматичного блокування російськомовних коментарів у телеграм-каналах і чатах в UA Anti Spam Bot впровадили в лютому 2023 року. Окрім цього, серед його функцій є блокування інформації про переміщення ЗСУ, розташування блокпостів тощо, захист від фішингу та шахраїв, видалення коментарів з контентом 18+ та інші.

За даними авторів проєкту, загалом безоплатний інструмент UA Anti Spam Bot уже встановили адміністратори понад 870 українських телеграм-груп і каналів. Чатбот охоплює понад 640 тисяч користувачів.

Нагадаємо, кіберполіція презентувала чатбот MRIYA з протидії російській дезінформації.

Фото: Master of Code Global

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду