WhatsApp запустив нову функцію «Спільноти»

WhatsApp запустив нову функцію «Спільноти»

11:01,
3 Листопада 2022
1552

WhatsApp запустив нову функцію «Спільноти»

11:01,
3 Листопада 2022
1552
WhatsApp запустив нову функцію «Спільноти»
WhatsApp запустив нову функцію «Спільноти»
Функція створена для організацій, клубів, шкіл та інших приватних груп.

Нова функція WhatsApp «Спільноти» (Communities) значно розширює можливості онлайн-спілкування. Про це повідомляє TechCrunch.

Функцію почали тестувати на початку цього року. Деякі можливості, розроблені для «Спільнот», як-от реакції емодзі, спільний доступ до великих файлів (до 2 ГБ) і можливість для адміністраторів видаляти повідомлення, запрацювали на платформі ще до офіційного запуску. Тепер додались можливості створювати опитування, відеодзвінки з 32 особами, підтримка підгруп та більші розміри груп — до 1024 користувачів.

Конфіденційність забезпечує наскрізне шифрування. За словами генерального директора Meta Марка Цукерберга, компанія «прагне підняти рівень безпеки на найвищий рівень».

Функція «Спільноти» WhatsApp адресована тим, хто вже може бути пов’язаний в реальному світі. WhatsApp базується на номері телефону, тобто люди, які приєднуються до дискусійних груп, уже мають певні знайомства один з одним, оскільки вони, можливо, обмінялися номерами телефонів або принаймні поділилися своїм номером з адміністратором групи. Однак номери телефонів будуть приховані від ширшої спільноти і залишатимуться доступними лише для адміністраторів та інших осіб у тих самих підгрупах.

Це має на меті збалансувати вимоги користувачів щодо конфіденційності з необхідністю дозволити членам групи зв’язуватися в індивідуальному режимі. Наприклад, можна не знати особисто кожного з батьків у спортивній команді дитини, але буде зручно спілкуватися з ними в приватній групі, яка може існувати як підгрупа всієї шкільної спільноти.

«Спільноти» WhatsApp приховані. Функція пошуку та виявлення недоступна — нові користувачі приєднуються за запрошенням.

Функція буде розгортатися для користувачів у всьому світі протягом наступних кількох місяців як на Android, так і на iOS.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що WhatsApp посилив конфіденційність користувачів та суттєво розширив колекцію емодзі.

Фото: WhatsApp

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду