WhatsApp суттєво розширив колекцію емодзі

WhatsApp суттєво розширив колекцію емодзі

11:30,
12 Липня 2022
1701

WhatsApp суттєво розширив колекцію емодзі

11:30,
12 Липня 2022
1701
WhatsApp суттєво розширив колекцію емодзі
WhatsApp суттєво розширив колекцію емодзі
Донедавна користувачі месенджера мали вибирати лише серед шістьох варіантів реакцій.

У WhatsApp з’явилася нова функція для Android, iOS і комп’ютерів: користувачі отримали змогу залишати реакції на повідомлення за допомогою будь-яких емодзі. Про це повідомляє генеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг у Facebook.

Минулого тижня, за даними Wabetainfo, WhatsApp провів бета-тестування нової функції, а з понеділка, 11 липня, вона стала доступною для будь-яких користувачів у всьому світі.

Для вибору реакції-емодзі досить тривалого натискання на потрібне повідомлення. Ця дія призведе до появи меню, що спливає, з шістьма вже доступними емодзі та знаком «+».  Після натискання на знак користувач отримає доступ до всіх можливих варіантів.

Для деяких облікових записів встановлення нової функції буде потребувати часу, але, як наголошує Wabetainfo, це питання вирішать впродовж короткого терміну.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що вперше WhatsApp запровадив емодзі у травні цього року.

Фото: Anton/ Рexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду