У Twitter з’являться професійні профілі для бізнесу

У Twitter з’являться професійні профілі для бізнесу

10:02,
23 Квітня 2021
1802

У Twitter з’являться професійні профілі для бізнесу

10:02,
23 Квітня 2021
1802
У Twitter з’являться професійні профілі для бізнесу
У Twitter з’являться професійні профілі для бізнесу
Автори:
Нова функція спростить пошук місцевих закладів та компаній для відвідування у соцмережі.

Соціальна мережа Twitter розпочинає тестування так званих професійних профілів, які можуть використовувати бізнес-компанії. У бізнес-профілях з’являтиметься інформація про компанії, яка може бути цікавою потенційним клієнтам. Про це повідомляє видання Engadget.

Відтепер на бізнес-сторінці у Twitter відображається адреса сайту власника, кількість підписників та підписок акаунту. Крім цього, соцмережа додала й новий розділ — «Детальніше», в якому можна прочитати більше інформації про бізнес-компанію.

У Twitter певні, що новий тип профілю дозволить компаніям, некомерційним організаціям, видавцям, творцям та всім іншим, хто використовує Twitter для роботи, відображати конкретну інформацію, яку вони хочуть донести до потенційних клієнтів. Також нові профілі можуть спростити для користувачів Twitter пошук місцевих закладів для відвідування і допомогти невеликим магазинам відновити бізнес, який вони могли втратити під час пандемії.

За словами представника соцмережі Кайвона Бейкпура, такі новації — це лише початок, адже Twitter може дозволити власникам бізнесу додавати інші види інформації у «професійний» профіль в майбутньому. Поки Twitter тестує професійні профілі для невеликої кількості власників бізнесу у США, а у найближчі місяці розповсюдить доступ до цієї функції для більшої кількості облікових записів. 

Нагадаємо, користувачі соціальної мережі Twitter зможуть переглядати та публікувати зображення із кращою роздільною здатністю, ніж раніше. Відтепер Twitter дозволить користувачам постити світлини у форматі 4K на iOS та Android.

Фото: unsplash, Twitter

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду