Facebook почне маркувати сатиричні сторінки

Facebook почне маркувати сатиричні сторінки

20:30,
8 Квітня 2021
1415

Facebook почне маркувати сатиричні сторінки

20:30,
8 Квітня 2021
1415
Facebook почне маркувати сатиричні сторінки
Facebook почне маркувати сатиричні сторінки
Автори:
Також ярлики отримають чиновники та фан-сторінки.

Соцмережа Facebook почне маркувати сатиричні сторінки. Про це повідомляється в офіційному акаунті новин компанії у Twitter.

«Від сьогодні в США ми випробовуємо спосіб надати людям більше контексту щодо сторінок, які вони бачать. Ми поступово почнемо застосовувати ярлики, включаючи "державний чиновник", "сторінка фанатів" або "сатирична сторінка" до публікацій у стрічці новин, щоб люди могли краще зрозуміти, від кого вони», – йдеться в повідомленні.

Раніше на хакерському форумі у вільний доступ виклали особисті дані більш ніж 533 млн користувачів Facebook, в тому числі номери телефонів, біографічні дані та адреси електронної пошти. 

Найбільше від «зливу» даних постраждали користувачі зі США (більше 32 млн), Великої Британії (11 млн) і Індії (6 млн). В цілому витік торкнувся користувачів зі 106 країн.

За даними експерта з кібербезпеки Synack Дейва Уокера, у мережі з’явилися дані засновника компанії Facebook Марка Цукерберга. Зокрема, у доступі є номер його телефону, інформація про шлюб, дату народження, місцезнаходження. 

Пізніше у Facebook заявили, що витік даних 533 мільйонів користувачів соціальної мережі стався не внаслідок хакерської атаки. Компанія не попереджатиме користувачів, чиї персональні дані були злиті в мережу. 

Фото: cnn.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду