Компанія Facebook  припиняє підтримку інструменту Facebook Analytics

Компанія Facebook припиняє підтримку інструменту Facebook Analytics

14:29,
6 Квітня 2021
1468

Компанія Facebook припиняє підтримку інструменту Facebook Analytics

14:29,
6 Квітня 2021
1468
Компанія Facebook  припиняє підтримку інструменту Facebook Analytics
Компанія Facebook  припиняє підтримку інструменту Facebook Analytics
Автори:
Соцмережа рекомендує скачати важливі дані до 30 червня

З 30 червня 2021 року інструмент Facebook Analytics буде недоступний. Про це повідомляється в блозі компанії.

До цього часу користувачі можуть отримати доступ до звітів, експортувати діаграми та таблиці, а також продовжувати аналізувати статистику сторінок. У подальшому проаналізувати результати рекламних кампаній, присутності та взаємодію з аудиторією на Facebook та в Instagram можна за допомогою інших інструментів для бізнесу.

Facebook Business Suite — керування аккаунтами компаній на Facebook та в Instagram, а також детальна статистика за аудиторіями, змістом та тенденціями. Цей інструмент поки що  доступний не всім.

Ads Manager — перегляд та редагування рекламних кампанії у соцмережі, керування групами оголошень та окремими оголошеннями на Facebook.

Events Manager — цей інструмент повідомляє про дії на сайті компанії, в додатках та офлайн-точках; також за його допомогою можна підключити інші інструменти для бізнесу  - наприклад, API Conversions.

Facebook рекомендує скачати важливі дані, діаграми та таблиці зі статистикою сторінки до 30 червня.

Нагадаємо, що в Україні з’явиться своя версія програми з цифрової грамотності «Get Digital». Її запустять компанія Facebook та ГО «Ла Страда-Україна» у рамках тижня цифрової грамотності. Програму створюють для того, щоб надати школам та сім’ям в Україні інструменти створення безпечних цифрових спільнот.

Фото: unsplash.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду