Twitter заблокував акаунт Посольства Китаю в США

Twitter заблокував акаунт Посольства Китаю в США

19:22,
21 Січня 2021
1532

Twitter заблокував акаунт Посольства Китаю в США

19:22,
21 Січня 2021
1532
Twitter заблокував акаунт Посольства Китаю в США
Twitter заблокував акаунт Посольства Китаю в США
Автори:
Китайські державні ЗМІ назвали рішення соцмережі «лицемірством».

Соцмережа Twitter обмежила доступ власників акаунту посольства Китаю в США до їхнього облікового запису. Про це пише Reuters.

Причиною став твіт посольства від 7 січня про те, що завдяки політиці влади Китаю жінки в Синьцзян-Уйгурському автономному районі перестали бути «машинами з виробництва дітей».

Також у дописі було посилання на дослідження, опубліковане в China Daily - офіційній газеті Комуністичної партії Китаю.

Через добу Twitter приховав твіт. У соцмережі пояснили, що він порушив політику соцмережі проти нелюдяності, яка забороняє дегуманізацію групи людей в тому числі за ознакою віросповідання, раси і національності.

Twitter не тільки приховує подібні твіти, а й вимагає, щоб власник аккаунта власноруч видалив повідомлення, щоб відновити доступ до облікового запису.

Посольство Китаю в США не стало видаляти твіт, тому Twitter поки не відновив для відомству доступ до аккаунту, він не оновлювався з 9 січня. Посольство Китаю в США відмовилося від коментарів.

Нагадаємо, раніше Twitter назавжди заблокував аккаунт Дональда Трампа.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
miho
17:13 / 22.01.2021
https://quest-room.online/index.php
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду