У США відклали блокування TikTok ще на тиждень

У США відклали блокування TikTok ще на тиждень

10:51,
26 Листопада 2020
1686

У США відклали блокування TikTok ще на тиждень

10:51,
26 Листопада 2020
1686
У США відклали блокування TikTok ще на тиждень
У США відклали блокування TikTok ще на тиждень
Автори:
Останній термін, коли китайська компанія ByteDance має продати TikTok у США — 4 грудня.

У США продовжили на тиждень термін укладання угоди про продаж американської частки додатка TikTok, інакше його заблокують. Останній термін, коли китайська компанія ByteDance має продати TikTok у США — 4 грудня, повідомляє Reuters.

Раніше дедлайн спливав 27 листопада. Попередню відстрочку компанії надали в комітеті з іноземних інвестицій США.

Нагадаємо, міністерство торгівлі США призупинило своє попереднє рішення про заборону соціальної мережі TikTok на території Сполучених Штатів. Воно мало б набути чинності в четвер,12 листопада.

Якби попереднє рішення Мінторгівлі набуло чинності, то це б унеможливило діяльність сервісу TikTok, яким володіє китайська компанія ByteDance, на території США, чого і добивався президент Дональд Трамп. Він наполягав, що TikTok стежить за користувачами і передає інформацію спецслужбам КНР.

За інформацією WSJ, нинішнє рішення Міністерства торгівлі із призупинення заборони на діяльність TikTok у країні зумовлено перемогою на виборах президента конкурента Трампа демократа Джо Байдена.

Фото: Pixabay

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду