Twitter запустила свій аналог Stories — Fleets

Twitter запустила свій аналог Stories — Fleets

16:59,
17 Листопада 2020
1689

Twitter запустила свій аналог Stories — Fleets

16:59,
17 Листопада 2020
1689
Twitter запустила свій аналог Stories — Fleets
Twitter запустила свій аналог Stories — Fleets
Автори:
Функція стане доступною для користувачів iOS і Android вже найближчим часом.

Соціальна мережа Twitter запустила власну версію формату Stories під назвою Fleets. Такі публікації будуть видимі для користувачів протягом доби. Як повідомили в соцмережі, ця функція стане доступною для користувачів iOS і Android вже найближчим часом.

Публікувати у Fleets можна тексти, фотографії і відео. Їх не можна лайкнути або ретвітнути, але можна відповісти смайликом або особистим повідомленням. Іконки з Fleets з'являться в верхній частині стрічки Twitter. У майбутньому компанія обіцяє додати стікери й прямі трансляції.

У Twitter очікують, що нова функція допоможе знизити тиск навколо твітів, а користувачі зможуть таким чином висловлювати «випадкові думки і почуття».

Компанія Twitter почала тестувати Fleets в Бразилії навесні 2020 року, згодом функція з'явилася в Індії, Італії та деяких інших країнах. Результати тестів показали, що Fleets допомагає людям відчувати себе більш комфортно, приєднуючись до бесіди.

Нагадаємо, соціальна мережа Twitter поки так і не придумала, що робити з акаунтами померлих. У соцмережі вважають, що неактивні акаунти померлих можуть стати «магнітом для зловживань», особливо, якщо вони належали знаменитостям.

Фото: Twitter

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду