Соцмережа Twitter тестує голосові чати

Соцмережа Twitter тестує голосові чати

16:26,
18 Грудня 2020
1350

Соцмережа Twitter тестує голосові чати

16:26,
18 Грудня 2020
1350
Соцмережа Twitter тестує голосові чати
Соцмережа Twitter тестує голосові чати
Автори:
Нова функція отримала назву Spaces.

Компанія Twitter почала тестування функції групових голосових чатів. Нова функція отримала назву Spaces.  Займається тестуванням невелика група користувачів соцмережі.

У компанії нову функцію називають експериментом, що має зробити людський голос ближче. «Інколи 280 символів недостатньо», - відмічають у компанії.

Під час тестування голосових чатів команда зможе кликати підписників у віртуальні кімнати та запрошувати нещодавно зареєстрованих користувачів. Контролювати чат буде той, хто його створив.

Крім чату, соцмережа планує протестувати низку допоміжних функцій. Серед них - реакція на слова, транскрипція голосу, а також модерація (система скарг). Остання функція буде закріплена за власником чату, а користувачі зможуть ділитися твітами та реагувати на розмову за допомогою емодзі.

Нагадаємо, соцмережа Twitter закриває свій сервіс для відеотрансляцій Periscope. Він перестане працювати 31 березня 2021 року. У Periscope більше не можна створювати нові облікові записи, а сайт сервісу незабаром перейде в режим архівних трансляцій.

Фото: Pixabay

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду