YouTube видалив три російські пропагандистські канали

YouTube видалив три російські пропагандистські канали

17:22,
20 Травня 2020
5897

YouTube видалив три російські пропагандистські канали

17:22,
20 Травня 2020
5897
YouTube видалив три російські пропагандистські канали
YouTube видалив три російські пропагандистські канали
Автори:
Відеоплатформа видалила ютуб-канали пропагандистських інформаційних агентств Anna News і News-Front, а також ютуб-канал російського державного телеканалу в Криму «Крым 24».

Про видалення трьох ютуб-каналів - Anna News, News-Front та «Крым 24» (який є каналом місцевої телерадіокомпанії) - першим повідомив російський ютуб-канал під назвою «Автобот Паймуллина», який містить інформацію про видалення чи блокування аккаунтів на YouTube. Причина, через яку були заблоковані ці канали, вказана у видалених аккаунтах: «Цей обліковий запис заблоковано через порушення умов використання YouTube». Інших подробиць немає.

YouTube видалив канали повністю, без зберігання назв каналів та відео, що містилися на них. Перед видаленням канал News-Front мав 457 тисяч підписників, Anna News - 288 тисяч, «Крым 24» - 25 тисяч.

Самі ресурси підтвердили блокування їхніх каналів та заявили, що звернулися до адміністрації YouTube, щоб з’ясувати причину видалення каналів. Канал «Крым 24» вже отримав відповідь на свій запит і на апеляцію щодо блокування. YouTube повідомив, що цей канал заблокували через скаргу і блокування буде подовжено через порушення умов використання відеохостингу.

Канали Anna News та News-Front і раніше блокували через порушення правил відеохостингу. Обидва вони містять проросійську пропаганду та підтримують так звані «ЛНР» та «ДНР», а також висвітлюють діяльність незаконних збройних формувань на теренах ОРДЛО. Канал «Крым 24» є ютуб-каналом однойменної російської державної телерадіокомпанії в Криму.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду