Лайфхак дня: як додати папки в Telegram і для чого це робити

Лайфхак дня: як додати папки в Telegram і для чого це робити

14:13,
31 Березня 2020
17033

Лайфхак дня: як додати папки в Telegram і для чого це робити

14:13,
31 Березня 2020
17033
Лайфхак дня: як додати папки в Telegram і для чого це робити
Лайфхак дня: як додати папки в Telegram і для чого це робити
Автори:
Нове оновлення месенджера Telegram пропонує створення папок для зручного сортування каналів, а також детальну статистику.

Чим корисне таке оновлення? У Telegram кажуть, що папки будуть корисні особливо в теперішній час, коли багато користуачів працюють чи навчаються онлайн.

«Багато наших користувачів розраховують на Telegram в роботі й навчанні, особливо в останні тижні. Щоб усі чати справлялися з навантаженням, а ви не пропустили важливі повідомлення, ми представляємо папки для чатів саме зараз», - йдеться у заяві компанії.

Видання AIN.UA коротко описує ці та інші нововведення.

Як створювати папки в Telegram

Для додавання нової папки потрібно утримати на смартфоні іконку чату в основному меню, пише видання. Створюючи папку, можна як вручну додавати чати і канали, так і користуватися правилами або винятками.

Прииміром, можна додати або прибрати всі канали, повідомлення від ботів і так далі.

Папки синхронізуються в десктопну версію Telegram. За замовчуванням месенджер пропонує створити принаймні два фільтри: «Непрочитані» і «Особисті повідомлення». В цілому ж кількість папок не обмежена, а всередині них можна закріплювати окремі канали та листування вгорі, пише видання.

Як перевірити статистику каналу

Також Telegram додав вбудовану статистику для каналів. Раніше, щоб простежити за динамікою переглядів і набору аудиторії, автори користувалися сторонніми сервісами.

Щоб подивитися статистику, треба зайти в меню свого каналу, натисніть на іконку «...» і виберіть пункт «Статистика».

Вбудована статистика доступна для каналів, які налічують понад 1000 підписників. Вона показує перегляди, динаміку підписок, сегментує аудиторію по мовам і так далі. Доступні показники за останні 3 місяці.

Які ще зміни відбулися?

Telegram додає вбудований рандомайзер у вигляді гральної кістки. Щоб його використовувати, досить просто відправити емодзі ???? в чат, радить Ain.ua.

Розширили список емодзі, які підтримують анімацію. Всі вбудовані набори перемалювали, щоб додати стікери з вірусом.

На Android відтепер є нова анімація під час запису голосових і відеоповідомлень.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав подробиці про заяву Telegram щодо запуску блокчейн-платформи.

Фото: Telegram

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду