У «Фейсбук» пояснили, чому заблокували паблік Mova назавжди

У «Фейсбук» пояснили, чому заблокували паблік Mova назавжди

14:09,
28 Серпня 2019
6416

У «Фейсбук» пояснили, чому заблокували паблік Mova назавжди

14:09,
28 Серпня 2019
6416
У «Фейсбук» пояснили, чому заблокували паблік Mova назавжди
У «Фейсбук» пояснили, чому заблокували паблік Mova назавжди
Автори:
Журналістам Liga Tech повідомили, що причиною блокування стало неодноразове порушення правил соцмережі.

Mova, один із найбільших проукраїнських пабліків Фейсбуку, що мав понад півмільйона підписників, був заблокований напередодні.

«Формальна підстава — організовані масові скарги, що наші публікації закликають до захисту від московської агресії є «нетолерантними», — написав засновник сторінки Mova Олексій Кляшторний та закликав підтримати паблік, щоб оскаржити блокування.

Журналісти видання Liga.Tech відправили до Фейсбуку запит з проханням пояснити, через що так відбулося. У прес-службі соцмережі відповіли, що закривають сторінки, які неодноразово публікують контент, що порушує правила спільноти. Так само, за їх словами, сталося і з пабліком Mova.

Видання опублікувало переклад відповіді прес-служби:

«Люди приходять у Фейсбук, щоб вільно самовиражатися і відкрито ділитися цим з друзями і сім'єю. Деякі думки можуть бути суперечливими, але важливо, щоб можна було ділитися різними думками, і ми не видаляємо пости тільки тому, що деяким людям вони не подобаються. Незважаючи на те, що ми є відкритою платформою для всіх ідей, люди повинні поважати наші правила, тобто Стандарти спільноти, в яких зазначено, що дозволено і заборонено у Фейсбуку. Ці стандарти призначені для забезпечення безпеки людей на Фейсбуці і забороняють такі речі, як знущання, домагання або ненависницькі висловлювання. Коли сторінка неодноразово публікує контент, який порушує наші правила, як це сталося в даній ситуації (з пабліком Mova - Ред.), Ми закриваємо сторінки», — йдеться у відповіді.

Liga Tech пише: у компанії дали зрозуміти, що заблокували Mova не на певний період, а саме назавжди.

«Детектор Медіа» вже повідомляв, що в Інстаграмі заблокували сторінку Віталія Кличка.

Також ми пояснювали, чому новини про «втечу» з країни Порошенка та Кличка є маніпулятивними.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Liga Tech
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валентина
18:13 / 30.06.2020
Я абсолютно самотня. Мені 77 років. Живу в м. Дніпро. Комп*ютер - це "член" моєї родини. Запросила спеціаліста, щоб він зробив мені сторінку у ФБ, щоб я читаючи всякі коментарі могла б написами свій. Ніяких "друзів" і груп у мене немає. Так, я цікавлюсь, що робиться у нас в Україні. Мої коментарі завжди справедливі і проукраїнські. Але я ніколи нікого не ображаю! І ось сталося, що ФБ вирішив мені "рота заткнути" ! За що ? За те, що я українка ??? У мене немає грошей, щоб хтось знаючий розблокував мені сторінку.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду