Фейсбук перевірятиме, з якої країни адміни ведуть популярні сторінки

Фейсбук перевірятиме, з якої країни адміни ведуть популярні сторінки

11:24,
13 Серпня 2018
2595

Фейсбук перевірятиме, з якої країни адміни ведуть популярні сторінки

11:24,
13 Серпня 2018
2595
Фейсбук перевірятиме, з якої країни адміни ведуть популярні сторінки
Фейсбук перевірятиме, з якої країни адміни ведуть популярні сторінки
Автори:
Поки що нововведення торкнуться лише американських акаунтів.

Тепер менеджери, які управляють популярними сторінками у соціальній мережі Фейсбук, муситимуть додатково себе ідентифікувати. Про це пише The Verge. Якщо вони хочуть надалі продовжувати вести акаунти, їм необхідно буде пройти процес авторизації, який включає двофакторну аутентифікацію та підтвердження країни де вони розташовані. Перевіряти локацію менеджерів будуть за допомогою GPS у їхніх телефонах.

Ті менеджери, яким потрібно буде пройти ці процедури, отримають повідомлення згори своєї стрічки новин.  Нові дані будуть закріплені у розділі «Ролі на сторінці». Все йде до того, що після американських сторінок, Фейсбук запровадить нововведення і для інших країн.

фейсбук-перевіряє-модераторів

Джерело зображення: The Verge

«Ми не будемо розголошувати, наскільки великою має бути сторінка, щоб підпадати під нові правила. З цією інформацією зацікавлені сторони спробують маніпулювати новими правилами», — каже прес-секретар соціальної мережі.

Компанія запроваджує таку перевірку після скандалу із виборами президента у США. Як відомо, російське «Агентство інтернет-досліджень» («фабрика тролів») витратило $100 тис. на розміщення реклами під час виборчих перегонів. Більшість з цих повідомлень були зроблені з фейкових акаунтів.

Раніше Фейсбук висунув подібні вимоги до ідентифікації для тих, хто хоче просувати на платформі політичну рекламу.  

Оновлення торкнулися і блоку «Інформація про сторінку». Тепер тут соціальна мережа показуватиме історію злиття сторінки з іншими, якщо такі факти мали місце.

«Ці оновлення є частиною наших постійних зусиль, спрямованих на підвищення автентичності та прозорості сторінок на нашій платформі», — пише Фейсбук у прес-релізі.

Раніше MediaSapiens писав, що атаку «тролів» на президента Італії пов’язують з Росією.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
marketingland.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду