У київського метро з'явився власний Instagram

У київського метро з'явився власний Instagram

11:13,
4 Грудня 2015
3688

У київського метро з'явився власний Instagram

11:13,
4 Грудня 2015
3688
У київського метро з'явився власний Instagram
У київського метро з'явився власний Instagram
Автори:
У київського метрополітену з'явився власний акаунт в Instagram.

На сторінці kyivmetrogram обіцяють публікувати як фотографії з щоденного життя метрополітену, так і знімки найпотаємніших куточків підземки, яких ніколи не бачили пасажири.

«Це ще один вектор наших соціальних ініціатив, який дозволить показати нові сторони роботи підприємства», – сказав начальник столичної підземки Віктор Брагінський Platforma

Перші фотографії акаунту було створено групою українських інстаграмерів у рамках ініціативи ‪#‎empty‬. Тепер фоловити КП «Київметрополітен» в Instagrami може кожен бажаючий.

Нагадаємо, що останнім часом київський метрополітен особливо активно втілює різноманітні творчі та громадські ініціативи – разом зі спільнотою дизайнерів-волонтерів «Агенти змін» їм вдалось замінити старі схеми метро на більш сучасні та зрозумілі, також нещодавно було відкрито зображення 3D-сцени на «Театральній», полички буккросингу на станціях «Політехнічний інститут» та «Золоті ворота». Остання також стала своєрідною арт-галереєю, де уже було проведено більше чотирьох виставок.

Нагадаємо, що також київський метрополітен має власний Twitter-акаунт, де можна оперативно дізнаватись про зміни у роботі підземки. А про цікаві новини та ініціативи метро – на сайті або на Facebook-сторінці підприємства.

Нагадуємр, що наприкінці минулого місяця жителям Сіньцзяну (КНР) почали відключати мобільний зв'язок за спроби скористатися «західними» месенджерами і іншими програмами, зокрема, WhatsApp та Instagram.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду