ms.detector.media
MediaSapiens
04.12.2015 11:13
У київського метро з'явився власний Instagram
У київського метро з'явився власний Instagram
У київського метрополітену з'явився власний акаунт в Instagram.

На сторінці kyivmetrogram обіцяють публікувати як фотографії з щоденного життя метрополітену, так і знімки найпотаємніших куточків підземки, яких ніколи не бачили пасажири.

«Це ще один вектор наших соціальних ініціатив, який дозволить показати нові сторони роботи підприємства», – сказав начальник столичної підземки Віктор Брагінський Platforma

Перші фотографії акаунту було створено групою українських інстаграмерів у рамках ініціативи ‪#‎empty‬. Тепер фоловити КП «Київметрополітен» в Instagrami може кожен бажаючий.

Нагадаємо, що останнім часом київський метрополітен особливо активно втілює різноманітні творчі та громадські ініціативи – разом зі спільнотою дизайнерів-волонтерів «Агенти змін» їм вдалось замінити старі схеми метро на більш сучасні та зрозумілі, також нещодавно було відкрито зображення 3D-сцени на «Театральній», полички буккросингу на станціях «Політехнічний інститут» та «Золоті ворота». Остання також стала своєрідною арт-галереєю, де уже було проведено більше чотирьох виставок.

Нагадаємо, що також київський метрополітен має власний Twitter-акаунт, де можна оперативно дізнаватись про зміни у роботі підземки. А про цікаві новини та ініціативи метро – на сайті або на Facebook-сторінці підприємства.

Нагадуємр, що наприкінці минулого місяця жителям Сіньцзяну (КНР) почали відключати мобільний зв'язок за спроби скористатися «західними» месенджерами і іншими програмами, зокрема, WhatsApp та Instagram.

ms.detector.media