Цукерберг подумає, чи відкривати офіс у Києві

Цукерберг подумає, чи відкривати офіс у Києві

10:38,
15 Травня 2015
3795

Цукерберг подумає, чи відкривати офіс у Києві

10:38,
15 Травня 2015
3795
Цукерберг подумає, чи відкривати офіс у Києві
Цукерберг подумає, чи відкривати офіс у Києві
Автори:
Голова Facebook Марк Цукерберг сказав, що в майбутньому подумає над тим, чи відкривати офіс компанії у Києві.

Про це пише BBC Україна.

З таким проханням до нього звернулись тисячі українських користувачів, серед яких був і президент Петро Порошенко.

Цукерберг у ніч з четверга на пятницю (за київським часом) публічно відповідав на запитання, які набрали найбільше лайків.

Він сказав, що на сайті блокувалися ті дописи щодо України та Росії, які порушували правила та стандарти Facebook і які були "явно ненависними, містили етнічні образи та підбурювали до насильства".

Раніше користувачі спільноти «Український Фейсбук» попросили підтримати питання Григорія Купершмідта від імені українського сегменту мережі до Цукерберга щодо створення офісу компанії в Києві. Купершмідт написав, що протягом останнього часу він спостерігав чимало повідомлень про безпідставне блокування  аккаунтів Facebook, що відбувалося, ймовірно, через масові фейкові скарги на них.

Допис Купершмідта зібрав більше 48 тисяч лайків.

До прохання приєднався президент України Петро Порошенко, який написав на своїй сторінці в мережі, що «Україна повинна отримати українське представництво Фейсбук!»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
C24N.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду