Марк Цукерберг відповість на питання українців

Марк Цукерберг відповість на питання українців

09:40,
14 Травня 2015
4754

Марк Цукерберг відповість на питання українців

09:40,
14 Травня 2015
4754
Марк Цукерберг відповість на питання українців
Марк Цукерберг відповість на питання українців
Автори:
15 травня голова Facebook Марк Цукерберг дасть відповідь щодо прохання українських користувачів відкрити офіс компанії в Києві.

Про це пише BBC Україна з посиланням на прес-службу Facebook.

У п’ятницю о 3:30 ночі за київським часом Цукерберг публічно відповідатиме на запитання користувачів сайту соцмережі, що отримали найбільше лайків на його сторінці. Чимало з них – про український офіс.

Як ми повідомляли раніше, користувачі українського сегменту обурені безпідставним, на їхню думку, блокуванням «проукраїнських» аккаунтів Facebook. Дописувачі звинувачують у цьому проплачених російських коментаторів, так званих «тролів», що скаржаться адміністраторам на публікації українських блогерів. На думку багатьох, виходом може стати відкриття офісу компанії в Києві, який стежитиме за контентом. Зокрема, про це на сторінці Цукерберга писав Григорій Купершмідт, чий допис уже зібрав понад 45 тисяч лайків.

 «Це одне з питань, яке є в списку, і завтра Марк Цукерберг дасть на нього відповідь», -- телефоном розповіла BBC Україна Ешлі Занді з прес-служби Facebook.

Ідею українських блогерів підтримав президент України Петро Порошенко, який приєднався до прохання і дописав на своїй сторінці в мережі: «Маємо використовувати всі канали, щоб отримати реакцію глобальних офісів. Україна повинна отримати українське представництво Фейсбук!», «затегавши» Цукерберга.

 

Dear Mark Zuckerberg,We have to use all available channels to get reaction from global companies. Ukraine does need a...

Posted by Петро Порошенко on 12 травня 2015 р.

До флешмобу долучилися й українці в Штатах. Сьогодні о 16.00 за північним тихоокеанським часом вони вийдуть, щоби вимагати створення українського офісу.

Українці в США підтримують наш флешмоб! 14 травня о 16:00 (по північному тихоокеанському часу) вони вийдуть, щоб вимага...

Posted by Український Фейсбук on 13 травня 2015 р.

 

Чимало користувачів українського сегменту переконані, що його адміністратором є представництво компанії в Росії. Однак в останній теж немає офісу Facebook.

"Ми маємо офіси не у всіх країнах, в яких працюємо", - сказали в прес-службі. Ешлі Занді пояснила, що в українському і російському сегментах за контентом стежить центральний європейський офіс у Дубліні.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Інтерфакс-Україна
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду