Андрій Любка: «У мене не виникає бажання закурити, навіть коли навколо відбувається алкогольно-нікотинова вакханалія»

00:00,
8 Лютого 2013
449

Андрій Любка: «У мене не виникає бажання закурити, навіть коли навколо відбувається алкогольно-нікотинова вакханалія»

00:00,
8 Лютого 2013
449
Андрій Любка: «У мене не виникає бажання закурити, навіть коли навколо відбувається алкогольно-нікотинова вакханалія»
На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook письменник розповів, що кинув палити і дуже задоволений цим.

«Рівно місяць тому –  8 січня –  я пообіцяв Natalka Yakymovych, що більше не куритиму. І за цей місяць не закурив жодного разу. Більше того – у мене вже не виникає бажання закурити, навіть коли навколо відбувається алкогольно-нікотинова вакханалія (от у середу «вечеряли» ми з Бойченком і Задурою, вони викурили по дві пачки цигарок, а я байдуже за цим спостерігав; чи ні, не байдуже - зі співчуттям ;))))). Плюси некуріння описувати не буду, бо курці все одно не повірять, а некурцям і так добре, але я точно задоволений :)», – написав Любка.

У коментарях до запису деякі користувачі застерегли, мовляв, рано радієш – кинути курити не так вже й просто.

«Я думаю шо курив ти як мінімум кілька років егеж? не куриш місяць (це похвально) але висновок такий - рано радуєшся, ти ще не кинув ))», – написав Андрій Поліковський.

А Олена Квасній розповіла свою історію:

«Якось кинула і не курила півтора року. думала - все, звичку поборола. але ні, мозок пам"ятає всі позитивні моменти, пов"язані з куривом. Знов закурила. Курила півроку. Але оці курильні покашлювання стали противні - тепер 3 місяці знов не курю і знаю, настільки це ще не остаточна перемога. щоправда, тепер додалася пам"ять про фігове самопочуття, порівняно з періодом некуріння, тому зараз легше».

Сергій Одаренко поділився спостереженням, що коли бачить «смачні» сцени куріня у фільмах, той у самого виникає бажання закурити:

«Читаючи книжки і переглядаючи фільми, де смачно описаний/показаний процес паління, виникає бажання палити - тому вплив і деяку пропаганду вони мають. Але коли подивлюся на тих хто палить у житті - бажання зникає».

Чимало користувачів письменника похвалили, а Valeriy Napolitano додав: «Чудово! Сподіваюсь, що над цими словами задумаються багато з тих, хто палить».  І вже в одному з наступних коментарів екс-нардеп Віталій Чепинога це підтвердив: «Ніколи не пробував кинуть курить за останні 37 років. Мабуть, пора...»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду